Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau chlapi, kdo z vas uz menil svicky na motoru 1.8 16V ? Jaky orech jste k tomu pouzili - potreboval bych vedet ten vnejsi rozmer a nechce se mi kvuli tomu sundavat zapalovaci rampu abych to premeril, nez ho pujdu koupit. Doma v gola sade sice orech na svicky mam, ale ma moc velky vnejsi prumer, takze nejde zasunout do hlavy motoru.

Svicka ma jaky sestrihran ? 17 nebo 19mm ? Diky

Odesláno
Původně zaslal: komisar

takže 21 to není je to ten menší a to 16 mm :papa na 100 %

Vnejsi prumer toho klice je 16mm ? Takze svicka ma sestihran 14mm ?

Odesláno

100 procentně vořech na svíčky 16ctky.

Jde ti asi vo to že tímto vořechem na velkou golu se tam nedostaneš, já mam vořech na malou golu a jde tam bez problémů, kupoval sem ho někde v OBI asi za 60 kč.

Odesláno

Jo jinak VNĚJŠÍ průměr toho mýho vořechu 16 ctky je 21mm a vejde se tam. větší tam asi už moc nepůjde..

Odesláno

diky, presne o to mi slo, ze do tech der pro svicky v hlave motoru, ktere jsou pod zapalovaci rampou se s normalnim orechem nedostanu ( aspon ne s tim orechem na svicky co mam v gola sade doma ) , tak ja se zkusim mrknout v nejakem tom OBI nebo Bauhaussu po 16tce orechu s vnejsim prumerem do 21mm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...