@re Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Tak, a je po sraze... Bylo fajně... už se těším na foto... dejte echo až budou Citovat
Sektor Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Kuwa kuwa kuwa ... tak blízko a já nemohl ;-( Aby toho nebylo málo, když jsem se rozhodl a uvolnil v 13.00 na skok přijet, nádrž v autě moc optimistická nebyla ... sry ;-( Citovat
TiborTeam Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Bylo SUPER ! Jenom ten hospodský byl nějaký divnej Citovat
Pata Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 :potlesk:potlesk super akce, na fotky se tesim, od nas jich moc nebude, klekly vsechny baterky z 1. mista ve slalomu mam ohromnou radost, zvlast, kdyz jsem pozoroval, co nekteri kouzlili :o:o cest vsem porazenym :super:super vice takovych akci Citovat
Tommy306 Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 bezva srázek..se nás tam zas po delší době sešlo trochu víc:potlesk ...fotky už nahrávám na ftp..kdo se tam nemůže dostat, tak si musí počkat až ty fotky někdo z adminů hodí do galerie:papa [upravil dne 2/12/06 Tommy306] Citovat
Pata Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Původně zaslal: Tommy306 bezva srázek..se nás tam zas po delší době sešlo trochu víc:potlesk ...fotky už nahrávám na ftp..kdo se tam nemůže dostat, tak si musí počkat až ty fotky někdo z adminů hodí do galerie:papa [upravil dne 2/12/06 Tommy306] Pristup nemam, takze si pockam btw mas krasne auti :mrk:mrk ta kuze .. mnam Citovat
TiborTeam Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Původně zaslal: Tommy306 bezva srázek..se nás tam zas po delší době sešlo trochu víc:potlesk ...fotky už nahrávám na ftp..kdo se tam nemůže dostat, tak si musí počkat až ty fotky někdo z adminů hodí do galerie:papa [upravil dne 2/12/06 Tommy306] Na které FTP ? ftp.lioned.com je prázdný Citovat
Pinďa Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Tommy306 bezva srázek..se nás tam zas po delší době sešlo trochu víc:potlesk ...fotky už nahrávám na ftp..kdo se tam nemůže dostat, tak si musí počkat až ty fotky někdo z adminů hodí do galerie:papa [upravil dne 2/12/06 Tommy306] Pristup nemam, takze si pockam btw mas krasne auti :mrk:mrk ta kuze .. mnam A co tak jednu fotečku na vzorek sem uložiti Tommiku, prosím. Nebo to už uložit do \"Již uskutečněné srazy\" !!!!! [upravil dne 2/12/06 Pinďa] Citovat
Guest Jauda Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 taky by mě zajímalo FTP. Nadávám jak špak. Čtu si o Šebetově a chci to ukázat manželce, když koukám sraz olešná. A jak na potvoru dneska. :-( Kdybych to byl věděl dřív, mohl jsem se taky účastnit. Celkem mně to s**e. Snad příště. PS: Byla přítomna i nějaká 307? měl bych pár dotazů... :-) Citovat
@re Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 jj pošli alespoň pár foteček... na každém ftp lze vytvořit na daný adresář určité přístupové heslo... Nešlo by to tak udělat, abychom se mohli kuknout všichni?? Citovat
@re Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Původně zaslal: Jauda taky by mě zajímalo FTP. Nadávám jak špak. Čtu si o Šebetově a chci to ukázat manželce, když koukám sraz olešná. A jak na potvoru dneska. :-( Kdybych to byl věděl dřív, mohl jsem se taky účastnit. Celkem mně to s**e. Snad příště. PS: Byla přítomna i nějaká 307? měl bych pár dotazů... :-) ee žádná 307 Citovat
Guest Jauda Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 tak to jsem trochu klidnější. Ale stejně to ve mně vře!!! Nevíte kde je vrakáč na elektroniku. Potřebuju páčky s ESP. Prý poblíž Frýdku-Místku. Dík Citovat
Guest Jauda Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 jéééé. díky. už vím o co jsem přišel :-) [upravil dne 2.12.06 Jauda] Citovat
@re Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Původně zaslal: Jauda jéééé. díky. už vím o co jsem přišel :-) [upravil dne 2.12.06 Jauda] next please Citovat
TiborTeam Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Ano ... další ... Please bílou 605ku Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 2. prosinec 2006 Autor Odesláno 2. prosinec 2006 Takže v sekci \"USKUTEČNĚNÉ SRAZY\" Je výsledková listina. Jinak jsem rád, že jsem dojel. Stálo to za to a blahopřeji vítězi [upravil dne 2/12/06 Autoškolič Dodo] Citovat
Pata Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 kupatko ani bilou 605 nemam baterky byly K.O. Citovat
@re Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 ještě tam fotil někdo s nikonem d70.... mel 405tku... ted si nevzpomenu na jeho nick... Citovat
TiborTeam Odesláno 2. prosinec 2006 Odesláno 2. prosinec 2006 Jo, Jarek .... Rimmer říkal, že to bude někde na webu .... pak tady dá odkaz. FTP už jede ... cucám Návod a přístup na FTP : [upravil dne 2/12/2006 TiborTeam] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.