Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kuwa kuwa kuwa ... tak blízko a já nemohl ;-( Aby toho nebylo málo, když jsem se rozhodl a uvolnil v 13.00 na skok přijet, nádrž v autě moc optimistická nebyla ... sry ;-(

Odesláno

:potlesk:potlesk:potlesk super akce, na fotky se tesim, od nas jich moc nebude, klekly vsechny baterky :bojim:(

z 1. mista ve slalomu mam ohromnou radost, zvlast, kdyz jsem pozoroval, co nekteri kouzlili :o:o:o cest vsem porazenym :D:super:super:super

vice takovych akci :super

Odesláno

bezva srázek..se nás tam zas po delší době sešlo trochu víc:potlesk

...fotky už nahrávám na ftp..kdo se tam nemůže dostat, tak si musí počkat až ty fotky někdo z adminů hodí do galerie:papa

[upravil dne 2/12/06 Tommy306]

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

...fotky už nahrávám na ftp..kdo se tam nemůže dostat, tak si musí počkat až ty fotky někdo z adminů hodí do galerie:papa

Pristup nemam, takze si pockam :super

btw mas krasne auti :mrk:mrk:mrk ta kuze .. mnam :D:super

Odesláno

Na které FTP ? ftp.lioned.com je prázdný :(

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Pristup nemam, takze si pockam :super

btw mas krasne auti :mrk:mrk:mrk ta kuze .. mnam :D:super

A co tak jednu fotečku na vzorek sem uložiti Tommiku, prosím.

:D

Nebo to už uložit do \"Již uskutečněné srazy\" !!!!! :super:myslim:super

[upravil dne 2/12/06 Pinďa]

Odesláno

taky by mě zajímalo FTP. Nadávám jak špak. Čtu si o Šebetově a chci to ukázat manželce, když koukám sraz olešná. A jak na potvoru dneska. :-( Kdybych to byl věděl dřív, mohl jsem se taky účastnit. Celkem mně to s**e. Snad příště. PS: Byla přítomna i nějaká 307? měl bych pár dotazů... :-)

Odesláno

jj pošli alespoň pár foteček... na každém ftp lze vytvořit na daný adresář určité přístupové heslo... Nešlo by to tak udělat, abychom se mohli kuknout všichni?? :super

Odesláno
Původně zaslal: Jauda

taky by mě zajímalo FTP. Nadávám jak špak. Čtu si o Šebetově a chci to ukázat manželce, když koukám sraz olešná. A jak na potvoru dneska. :-( Kdybych to byl věděl dřív, mohl jsem se taky účastnit. Celkem mně to s**e. Snad příště. PS: Byla přítomna i nějaká 307? měl bych pár dotazů... :-)

ee žádná 307

Odesláno

tak to jsem trochu klidnější. Ale stejně to ve mně vře!!! Nevíte kde je vrakáč na elektroniku. Potřebuju páčky s ESP. Prý poblíž Frýdku-Místku. Dík

Odesláno

jéééé. díky. už vím o co jsem přišel :-)

[upravil dne 2.12.06 Jauda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...