Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: maijkl

máte ty 1.6tky nějak upravované? Nějak se mi to nezdá. Mám 1.9gti 94kw a jel jsem 190km/h-krátká rovinka. Myslím,že max je tak 210km/h

Všechno v ložiskách, vyměnit ložiska na kolech a převodovku a poznáš rozdíl, pokud půjdeš dál a uděláš i uložení kliky tak budeš mít slušný letadlo. Nejhorší je pro auto, když ho brzdíš na hřídelích (ložiska by se měla vyměnit po 150tkm).

Odesláno
Původně zaslal: maijkl

myslíš nějakou delší převodovku? ty ložiska mě určitě brzo čekají, díky za radu:super

Nene 309 má převodovku vypočítanou tak, že můžeš dosáhnout maximální rychlosti až 240km/h s tím že 5 rychlostní stupeň bude točit 7450ot.min... což je problém protože 1,6 to neudrží...ale z kopce ano. 1,9 GTI by mělo být schopné dosáhnout rychlosti 240km/h a po rovině ji udržet. Horší jsou faktory jako perfektně nahuštěné pneu, ideální povrch silnice, nejlépe vítr v zádech apod... ale je to nebezpečný. Já jezdil s MI16 a jako když pominu tu spotřebu tak teda letadlo... horší je, že většina z nás se teď potýká s problematickou zadní nápravou apod... a to je důvod proč se nám nedaří dosáhnout zase na ty slušný jízdní vlastnosti.

Osobně teď řeším jiný probém:

když s tím vlítnu (175km/h) na náhlé prudké klesání (samo jde do vzduchu a to včetně zadní nápravy) tak mi při dopadu zadrnčí střešní šíbr (origo posouvací) a začne tam děsně fičet. Netušíte někdo jak zvýšit tlak v tom těsnění co se nafukuje pod tím oknem? Netušíte někdo, jestli je na to to auto stavěný, nebo jestli to okno může prasknout?

-->> mám totiž obavu, kdyby se mi podařila nájezdová ještě vyšší (takhle se zvedají kola jen asi 10cm nad silnici), že mi prasknou skla...někdo nějaký postřehy?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...