Ajdamek Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: JarinoRS tak vacsinu tych hlasok mi nevypisuje, napr. zabudnuty kluc, nizka hladina ostrekovacov atd., vypisuje to niekomu? ale nevidim tam moju oblubenu antipollution fault Zapíchnutý klíč mi to ukazuje Tvoje oblíbená hláška se mi ukázala před týdnem, počítač ukázal, že vynechává třetí válec, prej špatný svíčky. Citovat
JarinoRS Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 tesi ma, ze su tu aj borci, ktori maju maximalnu vybavu a tie veci im to nevypisuje... Citovat
bancroft Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 souhlas - taky mi psalo antipollution fault a v seznamu chybí. Vadný katalyzátor že jo ?Teď už to po 4 letech nepíše - evidentně už to vzdal, když jsem mu nový katalyzátor nedopřál. Citovat
JarinoRS Odesláno 26. říjen 2006 Odesláno 26. říjen 2006 antipollution fault je dost vseobecna hlaska Citovat
regius Odesláno 17. srpen 2015 Odesláno 17. srpen 2015 Nevím jestli to napíšu správně ,ale občas po startování oranž. trojúhelník v levo nahoře a píše to ( ENG MAN SYSTEM FAULT) nevím jestli to mám správně napsany Co mám staženou tabulku hlášek tak to tam není Citovat
Veverka Odesláno 17. srpen 2015 Odesláno 17. srpen 2015 (upraveno) Ono jestli ty hlášky z tabulky (nestahoval jsem si ji) nejsou spíš o provozních stavech než o chybách/závadách. Antipollution System Faulty je dost všeobecná hláška, která může znamenat cokoliv (často FAP, EGR a taky spoustu jinýho - tolik jsem se na fóru za ty roky dočetl). Ta tvoje bude ENG=engine=motor, MAN (to nevím, variant na doplnění by bylo několik, ale na to nejsem odborník), SYSTEM FAULT=závada systému. Takže už jen přijít na to, k čemu se váže ta zkrácenina MAN Upraveno 17. srpen 2015 uživatelem Veverka Citovat
307rg Odesláno 18. srpen 2015 Odesláno 18. srpen 2015 No hlavne treba najprv PRESNE napísať ČO to vypisuje a nie "nevím jestli to mám správně napsaný", to je potom naozaj ťažko niečo poradiť....pokiaľ by to bolo "Antipolution system faulty" tak je zbytočné sa o tom baviť pretože toto vyhadzuje na x-tisíc rôznych závad vždy keď má auto problém udržať správne výfukové emisie, mimochodom tu na fóre sú už toho o tom popísané mraky. Citovat
regius Odesláno 18. srpen 2015 Odesláno 18. srpen 2015 No hlavne treba najprv PRESNE napísať ČO to vypisuje a nie "nevím jestli to mám správně napsaný", to je potom naozaj ťažko niečo poradiť....pokiaľ by to bolo "Antipolution system faulty" tak je zbytočné sa o tom baviť pretože toto vyhadzuje na x-tisíc rôznych závad vždy keď má auto problém udržať správne výfukové emisie, mimochodom tu na fóre sú už toho o tom popísané mraky. Co jsem napsal to píše ale nevím jestli to mám správně napsaný Anipolution system fauty určitě ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.