Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

tak vacsinu tych hlasok mi nevypisuje, napr. zabudnuty kluc, nizka hladina ostrekovacov atd., vypisuje to niekomu? ale nevidim tam moju oblubenu antipollution fault :D

Zapíchnutý klíč mi to ukazuje :aut

Tvoje oblíbená hláška se mi ukázala před týdnem, počítač ukázal, že vynechává třetí válec, prej špatný svíčky.

Odesláno

souhlas - taky mi psalo antipollution fault a v seznamu chybí. Vadný katalyzátor že jo ?Teď už to po 4 letech nepíše - evidentně už to vzdal, když jsem mu nový katalyzátor nedopřál.:aut

• O 8 let později...
Odesláno

Nevím jestli to napíšu správně ,ale občas po startování  oranž. trojúhelník v levo nahoře a píše to ( ENG MAN SYSTEM FAULT)   :myslim nevím jestli to mám správně napsany :myslim Co mám staženou tabulku hlášek tak to tam není

Odesláno (upraveno)

Ono jestli ty hlášky z tabulky (nestahoval jsem si ji) nejsou spíš o provozních stavech než o chybách/závadách. Antipollution System Faulty je dost všeobecná hláška, která může znamenat cokoliv (často FAP, EGR a taky spoustu jinýho - tolik jsem se na fóru za ty roky dočetl). Ta tvoje bude ENG=engine=motor, MAN (to nevím, variant na doplnění by bylo několik, ale na to nejsem odborník), SYSTEM FAULT=závada systému. Takže už jen přijít na to, k čemu se váže ta zkrácenina MAN :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

No hlavne treba najprv PRESNE napísať ČO to vypisuje a nie "nevím jestli to mám správně napsaný", to je potom naozaj ťažko niečo poradiť....pokiaľ by to bolo "Antipolution system faulty" tak je zbytočné sa o tom baviť pretože toto vyhadzuje na x-tisíc rôznych závad vždy keď má auto problém udržať správne výfukové emisie, mimochodom tu na fóre sú už toho o tom popísané mraky.

Odesláno

No hlavne treba najprv PRESNE napísať ČO to vypisuje a nie "nevím jestli to mám správně napsaný", to je potom naozaj ťažko niečo poradiť....pokiaľ by to bolo "Antipolution system faulty" tak je zbytočné sa o tom baviť pretože toto vyhadzuje na x-tisíc rôznych závad vždy keď má auto problém udržať správne výfukové emisie, mimochodom tu na fóre sú už toho o tom popísané mraky.

Co jsem napsal to píše ale nevím jestli to mám správně napsaný Anipolution system fauty určitě ne :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...