wena99 Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 promin že jsem Ti zkazil jméno:mad: omlouvám se:mad: MARLINE:super Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2007 Autor Odesláno 26. červenec 2007 BMW E10 2000tii Touring (Minichamps) Dalsi varianta na zname tema E10. Tentorkat se jedna o tridverovy Hatchback, kupodivu oznacovany jako Touring. Zde se jeda o sportovnejsi verzi tii s dvoulitrem pod kapotou. Vyroby modelu se docela s uspechem zhostil Minichamps. Vuz byl zakoupen jako dealerska edice. Vuz je lakovan Oranzove a docela kvalitne. Cit pro detail je znat, bohuzel zase disky vypadaji vic plastove nez by bylo zdravo. Interier je zpracovan perfektne, stejne jako motor. Velice me potesila podlaha v kufru, ktera jde vyndat a pod ni je schovana rezerva. Model svou cenu ospravedlnuje, ale je tam par veci co by se mohlo zlepsit. Citovat
Marlin Odesláno 12. srpen 2007 Autor Odesláno 12. srpen 2007 BMW E10 1600 Cabriolet Minichamps Zase ohraná písnička na téma BMW E10. Na franfruktském autosalónu 1967 byl představen cabriolet E10kové řady. Po kladném přijetí veřejnosti začala ihned sériová výroba. Ladné linie a vyjímečnost modelu zaručovaly dobré prodeje. V roce 1971 byla představena varianta 2002 s dvoulitrovým motorem. Výroby se ujala společnost Baur ve Stuttgartu. Výrobcem tohoto modelu je Minichamps. Zpracování je velmi slušné. Velice těšujcí je kvalitní lak a zpracování detailů. Zrcadlové poklice jsou velmi kvalitní, stejně tak i zpracování iteriéru a motoru. Potěšujcí jsou detaily jako funkční clonítka a odklápěcí podlaha v kufru, pod kterou je umístěna rezerva. Citovat
Marlin Odesláno 20. srpen 2007 Autor Odesláno 20. srpen 2007 BMW E10 Series (Minichamps, AutoArt ) Vsechny karosarske varianty E10e rady. Cabrio (minichamps), Baur cabrio (AA), touring (minicahmps) a sedan (AA). Citovat
Marlin Odesláno 6. září 2007 Autor Odesláno 6. září 2007 Audi A8 4.2 TDi (Kyosho) BMW X3 (Kyosho) Citovat
Marcel505 Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Driver: Mě po***, já myslel, že jsou to skutečná auta... Citovat
Marlin Odesláno 10. září 2007 Autor Odesláno 10. září 2007 Peugeot 206 RC (Norev) Nejsilnější verze 206kového modelu. Atmosférický dvoulitr produkuje 180koní. Měl to být duchovní nástupce legendární 205Gti, bohužel zklamal. ALe design vozu je velice poveden. Model vyrábí francouzská Firma Norev, ale patrí mezi levnější a je to znát. Chybí čalounení v kufru. Některé díly jsou špatně slícované. Na druhou stranu těší detaily jako je viditelný dekor na zrcátkách (carbon), nebo viditelné piktogtamy v interiéru. Cit pro detalní části je velmi znát. Citovat
Fusion Odesláno 10. září 2007 Odesláno 10. září 2007 Nádherný auta! To Kyosho má nádherně propracovaný modely. Citovat
Marlin Odesláno 24. září 2007 Autor Odesláno 24. září 2007 BMW X3 (Kyosho) Momentálně nejmenši SUV od BMW. Výroby modelu se ujalo Kyosho a musím říci že se jim to i docela povedlo. Interiér je čalouněn, sedačky nejsou vyrobeny z tvrdého plastu, ale na dotek příjemné gumoviny. Plast z kterého je vyrobena palubní deska je taktéž příjemný na dotek.Velice mě potěšila možnost sklopit zadní sedačky. Co se týče exteriéru, tak těší funkční odpružení a nanesení laku. Lak mi prijde maličko matný, ale to není na škodu. Výtku mam ke zpracování disků, které na můj vkus působí moc plastově. Co se týče detailů, tak k tomu nemám moc námitek. Model je pěkně zpracován a kvalita odpovída ceně. Citovat
Blizzard Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 jen tak pro info. na Václaváku v knihovně mají P205 GTi od Solido v měřítku 1:18 za 200,- . No nekupte to a měli tam i P203. tu sem dá mates306 až to vyfotí Citovat
mates306 Odesláno 28. říjen 2007 Odesláno 28. říjen 2007 tak tady je P203 od Solida v měřítku 1/18 r.v auta 1954 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.