Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

original ma aj cidlo na rozbite okno, rozbije ti ho zlodej, ale dvere neotvori, musi liezt cez to rozbite okno, co je dost neprakticke. okrem hukania nie je mozne ani nastartovat dokonca ani s originalnym klucom, kym sa alarm nevypne, takze immobilizer to nerobi, bude to alarmom.

Odesláno

Myslim, ze kontrolka alarmu je na palubovce na tlacitku na zamykani zevnitr, neni to moc videt, kdyz to blika. Ta druha blika, kdyz vyradis vnitrni cidla (druhy tlacitko vedle). Jinak s citlivosti zadnej problem, aspon u me.

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Jo, tak ty rozbytý okna, to není alarm, ale superzamykání. A jak je ten alarm citlivej. Aby to na silvestra nevyřvávalo jako na lesy.

ked som ja kupoval auto, volba IBA alarm nebola, bola iba alarm+superuzamykanie, takze kto ma original, mal by mat aj tuto featuru :mrk

Odesláno

No, mne blikaju obe kontrolky a vnutorne cidla su funkcne. Ale pri spusteni alarmu sa v manuale pise, ze pri vybitej baterii v kluci nieje mozne deaktivovat alarm, tak normalne otvorit auto klucom (dojde k aktivacii alarmu) a ihned vopchat kluc do spinacky a nastartovat. Toto alarm zdeaktivuje. Neskusal som to este ale moc sa mi to nepaci. Ale co uz narobim.

Jo a pager k tomu nieje, jedino si ho musis dokupit a dat domontovat.

[upravil dne 12.10.06 DanculD]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...