Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj!

V sobotu jsme s rodinkou vyrazili pezotkem (306ka) k vode, kdyz jsme se odpoledne vraceli do Prahy (bylo hodne vedro), zjistil jsem, ze mi v levem prednim kole prerusovane piska pri zataceni doleva (i velmi mirnem zataceni). Za chvili uz se z leveho kola valil dym a bylo citit spalene oblozeni. Pritom pocit, ze by kolo bylo pribrzdovany jsem nemel. Po ochladnuti jsem v pohode dojel domu.

Myslite, ze se neco kouslo v destickach? Nebo to skutecne souvisi s rizenim predni napravy? Kam se podivat?

DIky.

Odesláno

Ze neni citit pribrzdovani je podle mne tim, ze to motor urve (resp. kineticka energie celeho auta). K tomu aby se ti to takhle zavarilo staci lehky pritlak desticky ke koutouci po dostatecne dlouhou dobu.

Myslim ze se ti z nejakeho duvodu kousnul pistek, ktery tlaci desticku na kotouc. Staci na nem mit spatnou manzetku, dostane se tam spina a voda a pak staci trochu rzi, aby se to nepohybovalo uplne hladce.

Nebo se sprajcla desticka ve trmenu a zustala pak v kontaktu s kotoucem. K tomu staci trochu spiny v prostoru, kudy se desticka pohybuje, nebo na te ose, ktera desticky drzi.

V kazdem pripade bych to rozebral, procistil a rozhybal.

Guest Tomáš1
Odesláno

Máš recht, protože pak stačí delší dobu stát (déšt apod.) pak vyjedeš šlápneš na brzdu a je vykukáno brzdy zůstanou vyset. Opravdu to radši omrkni.

Odesláno

Mel jsem to samé, od levého kola se mi valil dým a pak to po ochladnutí přešlo a dojel jsem. Ale u mě byl problém v totálně opotřebovaných kotoučích a deskách. Prý je to konstrukční vada brzd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...