Brandy Odesláno 9. říjen 2006 Autor Odesláno 9. říjen 2006 Tak to rád slyším (čtu). Díky moc! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. říjen 2006 Odesláno 9. říjen 2006 Původně zaslal: Brandy Tak to rád slyším (čtu). Díky moc! Ještě pokud ti hodiny pohasínají při rozsvícení světel tak se to dá udělat aby svítili pořád naplno, vyndáš pružinku na pozici číslo 4. vzadu v hodinách, možná si tam ty pružinky viděl jak si to dával dokupy z těch druhejch;) Tady Citovat
Brandy Odesláno 10. říjen 2006 Autor Odesláno 10. říjen 2006 Původně zaslal: Radek HurvajzJeště pokud ti hodiny pohasínají při rozsvícení světel tak se to dá udělat aby svítili pořád naplno, vyndáš pružinku na pozici číslo 4. vzadu v hodinách, možná si tam ty pružinky viděl jak si to dával dokupy z těch druhejch;) Tady No hodiny pohasínají, ale nijak zvlášť mi to nevadí, takže to zatím nechám. Každopádně díky za tip. P.S. Ty pružinky jsem viděl. Rozsypali se mi v autě. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Původně zaslal: Brandy Původně zaslal: Radek HurvajzJeště pokud ti hodiny pohasínají při rozsvícení světel tak se to dá udělat aby svítili pořád naplno, vyndáš pružinku na pozici číslo 4. vzadu v hodinách, možná si tam ty pružinky viděl jak si to dával dokupy z těch druhejch;) Tady No hodiny pohasínají, ale nijak zvlášť mi to nevadí, takže to zatím nechám. Každopádně díky za tip. P.S. Ty pružinky jsem viděl. Rozsypali se mi v autě. Tak to jo, hlavně že to dopadlo:super [upravil dne 10/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.