OK406 Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Aka: je to tím, že nemáš králíčka berana madg. Beníčka, který by ti ji dával:myslim:D:D:D:D:P Citovat
Aluška Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 Růžičku jsem dostala k svátku od mé drahé polovičky, chtěla jsem se s ní Beníčkovi pochlubit, jenže on se po ní hnedle sápal , ani mu nevadilo, že mu váza spadla na hlavu :D . Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Aluška: já jsem chtěl, aby se Aka stala chovatelkou králíků, že jí budou dávat kytičky :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Kurt Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Jsem se jen chtěl zaptat: ještě poroste, nebo mu tahle velikost bernardýna už zůstane? Citovat
Aluška Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 Myslím, že Aka měla králíčka.... . Citovat
aka Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 takze smula, musim nekde sehnat nakou polovicku )) do sveho svatku:)))) a kralik u toho vlastne ani byt nemusi ))) Citovat
Aluška Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Jsem se jen chtěl zaptat: ještě poroste, nebo mu tahle velikost bernardýna už zůstane? Ale on není veliký, má něco málo přes 2,5kg, to dělají jen ty chlupy, jinak se mu dají počítat žebra . Myslím, že už neroste . Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: aka takze smula, musim nekde sehnat nakou polovicku )) do sveho svatku:)))) a kralik u toho vlastne ani byt nemusi ))) myslíš polovičku králíka???:myslim:myslim Citovat
aka Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: Aluška Myslím, že Aka měla králíčka.... . a ne jednoho, Alusko, ty si pamatujes vscehno:) Citovat
Aluška Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Aluška Myslím, že Aka měla králíčka.... . a ne jednoho, Alusko, ty si pamatujes vscehno:) A kolikpak jsi jich tedy měla?? Jména, pohlaví, druhy, životnost?? :D . Citovat
Kurt Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: Aluška A kolikpak jsi jich tedy měla?? Jména, pohlaví, druhy, životnost?? :D . ...barva, chuť... Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Aluška A kolikpak jsi jich tedy měla?? Jména, pohlaví, druhy, životnost?? :D . ...barva, chuť... chuť = smetanová nebo po víně voněl??:myslim:myslim:myslim Citovat
aka Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 dva, kralik domaci postelovy, znacka roztomili , jeden bilej, druhej cernej az na podvozek a trojuhelnik za usima....zivotnost.....noooo, co jsme je meli a vaha presne pekacova i kdyz sem mu tu troubu nechodila ukazovat:) jako to dela jedna spoluzacka :Dne ze by tam skoncili samozrejme! Citovat
Aluška Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Aluška A kolikpak jsi jich tedy měla?? Jména, pohlaví, druhy, životnost?? :D . ...barva, chuť... Myslím, že by v pravidlech fóra mělo být, číst jen s plným žaludkem, pak by třeba nedocházelo tady k takovým věcem :D :D ....... Citovat
aka Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Aluška A kolikpak jsi jich tedy měla?? Jména, pohlaví, druhy, životnost?? :D . ...barva, chuť... Myslím, že by v pravidlech fóra mělo být, číst jen s plným žaludkem, pak by třeba nedocházelo tady k takovým věcem :D :D ....... Obavam se, ze takovehle pravidlo nepomuze...ale treba s ek tomu Kurt vyjadri :D Citovat
Kurt Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: aka Obavam se, ze takovehle pravidlo nepomuze...ale treba s ek tomu Kurt vyjadri :D Souhlasím Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka Obavam se, ze takovehle pravidlo nepomuze...ale treba s ek tomu Kurt vyjadri :D Souhlasím Kurt: co máš proti bílému, dietnímu, chutnému, voňavému králíkovi , který se opaluje na pekáči??:myslim:myslim:bojim:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.