Aluška Odesláno 6. listopad 2006 Autor Odesláno 6. listopad 2006 Původně zaslal: aka jsem docela rada, ze me takle nikdo nevazi:D:D Ty určitě totiž tak nešílíš, když tě chce někdo zvážit . S ním to prostě jinak nejde. Citovat
Aluška Odesláno 6. listopad 2006 Autor Odesláno 6. listopad 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Aluška Hmotnost Beníčka je +/- 2,5kg. Byla docela fuška ho zvážit, nacpala jsem ho do krabice a s tou pak šup na váhu :D . [upravil dne 6/11/06 Aluška] No chudák Beníček, myslim že jedno vážení do roka stačí. Zkusím to třeba zase za půl roku, jestli trošku přibral nebo ne . Citovat
aka Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: aka jsem docela rada, ze me takle nikdo nevazi:D:D Ty určitě totiž tak nešílíš, když tě chce někdo zvážit . S ním to prostě jinak nejde. nepamatuju si, kdy me kdo chtel naposled vazit, tak nevim nevim, mozna bych vyvadela jeste vic:D:D Citovat
OK406 Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Aluška Hmotnost Beníčka je +/- 2,5kg. Byla docela fuška ho zvážit, nacpala jsem ho do krabice a s tou pak šup na váhu :D . [upravil dne 6/11/06 Aluška] No chudák Beníček, myslim že jedno vážení do roka stačí. Zkusím to třeba zase za půl roku, jestli trošku přibral nebo ne . Odečetla si krabici? Pokud je mu 6 měsíců a má 2,5kg,tak to bude pěkný cvalík a nebo je vidět, jak je o ně ho pečováno. Citovat
Aluška Odesláno 6. listopad 2006 Autor Odesláno 6. listopad 2006 Ano, ta krabice v podstatě nic nevážila. je mu asi více než půl roku, kupovala jsem ho myslím v březnu a to už asi nějaký týden měl. Takže dejme tomu, že mu je 10měsíců . To myslíš, že je taky moc, ta váha? Citovat
OK406 Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Původně zaslal: Aluška Ano, ta krabice v podstatě nic nevážila. je mu asi více než půl roku, kupovala jsem ho myslím v březnu a to už asi nějaký týden měl. Takže dejme tomu, že mu je 10měsíců . To myslíš, že je taky moc, ta váha? Zakrslý Beran má v dospšlosti max. 1,5-2kg. Je dobře živený a tak je to vidět i na hmonosti a to je dobře. Kdo ví, jaký byli jeho rodiče. Citovat
Aluška Odesláno 6. listopad 2006 Autor Odesláno 6. listopad 2006 Nemám digitální váhu, takže to může vážit trochu mimo...Ale více jak 2kg má asi určitě . Citovat
OK406 Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Tak to bude o maličko velký než bylo ti řečeno, že je to ZB. A nebo moc krmíš. Spíš to bude Malý Beran, jako mám já a nebo je od rodičů ZB, kteří byli náchylnější na větší hmotnost:myslim:myslim:D Citovat
OK406 Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Ať je to ZB nebo MaB, tak je moc krásný a tobě se líbí a je na tebe zvyklí a o to jde v první řadě !!!! Citovat
Aluška Odesláno 6. listopad 2006 Autor Odesláno 6. listopad 2006 Mně se líbí moc a je s ním sranda . A že je trošku větší mi ani nějak nevadí, ale určitě ho nepřecpávám. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Původně zaslal: Aluška Mně se líbí moc a je s ním sranda . A že je trošku větší mi ani nějak nevadí, ale určitě ho nepřecpávám. No taky myslim že nevadí že je větší, duležitý je že je pěknej a zdravej a je s ním sranda, a má to i výhody, třeba že nezapadne mezi prkna v podlaze:aut ale no tak:aut:D:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 7. listopad 2006 Odesláno 7. listopad 2006 :o:o tak tomu rikam kralici luxus :D:D Citovat
OK406 Odesláno 8. listopad 2006 Odesláno 8. listopad 2006 Původně zaslal: Aluška :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super:super:super:super:super Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 To ti Beníček ti blahopřeje k svátku??:myslim:myslim:D:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Původně zaslal: Aluška Zřejmě Beníček serfuje po internetu a hledá pro sebe vhodnou do chovu králici (samici):myslim:myslim:D:D:D:D:D:D:super Citovat
aka Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 no jasne, takovehle krasne prani....to se jen zavidi!!! Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Aka: v čem vidíš problém?? Nemít takovou růži??:myslim:D:D:D:D:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.