Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

jsem docela rada, ze me takle nikdo nevazi:D:D

Ty určitě totiž tak nešílíš, když tě chce někdo zvážit :D . S ním to prostě jinak nejde.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Aluška

Hmotnost Beníčka je +/- 2,5kg. Byla docela fuška ho zvážit, nacpala jsem ho do krabice a s tou pak šup na váhu :D :D :aut .

[upravil dne 6/11/06 Aluška]

No chudák Beníček, myslim že jedno vážení do roka stačí.:D

Zkusím to třeba zase za půl roku, jestli trošku přibral nebo ne :aut .

Odesláno

Původně zaslal: aka

jsem docela rada, ze me takle nikdo nevazi:D:D

Ty určitě totiž tak nešílíš, když tě chce někdo zvážit :D . S ním to prostě jinak nejde.

nepamatuju si, kdy me kdo chtel naposled vazit, tak nevim nevim, mozna bych vyvadela jeste vic:D:D

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Hmotnost Beníčka je +/- 2,5kg. Byla docela fuška ho zvážit, nacpala jsem ho do krabice a s tou pak šup na váhu :D :D :aut .

[upravil dne 6/11/06 Aluška]

No chudák Beníček, myslim že jedno vážení do roka stačí.:D

Zkusím to třeba zase za půl roku, jestli trošku přibral nebo ne :aut .

Odečetla si krabici? Pokud je mu 6 měsíců a má 2,5kg,tak to bude pěkný cvalík a nebo je vidět, jak je o ně ho pečováno.:potlesk:super:D

Odesláno

Ano, ta krabice v podstatě nic nevážila. je mu asi více než půl roku, kupovala jsem ho myslím v březnu a to už asi nějaký týden měl. Takže dejme tomu, že mu je 10měsíců :myslim . To myslíš, že je taky moc, ta váha?

Odesláno

Ano, ta krabice v podstatě nic nevážila. je mu asi více než půl roku, kupovala jsem ho myslím v březnu a to už asi nějaký týden měl. Takže dejme tomu, že mu je 10měsíců :myslim . To myslíš, že je taky moc, ta váha?

Zakrslý Beran má v dospšlosti max. 1,5-2kg. Je dobře živený a tak je to vidět i na hmonosti a to je dobře.:super Kdo ví, jaký byli jeho rodiče.

Odesláno

Tak to bude o maličko velký než bylo ti řečeno, že je to ZB. A nebo moc krmíš. Spíš to bude Malý Beran, jako mám já a nebo je od rodičů ZB, kteří byli náchylnější na větší hmotnost:myslim:myslim:D

Odesláno

Mně se líbí moc a je s ním sranda :D . A že je trošku větší mi ani nějak nevadí, ale určitě ho nepřecpávám.

No taky myslim že nevadí že je větší, duležitý je že je pěknej a zdravej a je s ním sranda, a má to i výhody, třeba že nezapadne mezi prkna v podlaze:aut ale no tak:aut:D:D:D:D
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Zřejmě Beníček serfuje po internetu a hledá pro sebe vhodnou do chovu králici (samici):myslim:myslim:myslim:D:D:D:D:D:D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...