Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: Radek Hurvajz

no, tak ja to treba na dzbane zkusim vyzkouset :D:Djestli nepreziju, vime, kde se to vzalo :)

Ještě že tam nebudu, bych chtěl vidět jak by česala mojí hlavu:D:D:D:D:D

Bych měl akorát škrábence od hřebenu na svý Hurvajzí hlavě, (hřeben??:o Co to je?:o):D:D:D:D

Neboj bych na to nejak prisla:D:D:D:Daspon doufam :) v nehorsim bych ti hlavu alespon nalestila :)

No hlavně abych si ji pak nemusel něčim přikrejvat abych neoslňoval protijedoucí řidiče:aut:D:D
Odesláno

no, tak ja to treba na dzbane zkusim vyzkouset :D:Djestli nepreziju, vime, kde se to vzalo :)

Ještě že tam nebudu, bych chtěl vidět jak by česala mojí hlavu:D:D:D:D:D

Bych měl akorát škrábence od hřebenu na svý Hurvajzí hlavě, (hřeben??:o Co to je?:o):D:D:D:D

Neboj bych na to nejak prisla:D:D:D:Daspon doufam :) v nehorsim bych ti hlavu alespon nalestila :)

No hlavně abych si ji pak nemusel něčim přikrejvat abych neoslňoval protijedoucí řidiče:aut:D:D

ze by alternativa k povinnemu dennimu sviceni?:D:D

Odesláno

Neboj bych na to nejak prisla:D:D:D:Daspon doufam :) v nehorsim bych ti hlavu alespon nalestila :)No hlavně abych si ji pak nemusel něčim přikrejvat abych neoslňoval protijedoucí řidiče:aut:D:D

ze by alternativa k povinnemu dennimu sviceni?:D:D Taky dobrý, žárovka H1 (překlad=Hurvajz 1) je snad homologovaná ne:D:D:D:D

Odesláno

:D... Aluško, králík je parádní maxiušák :) zdá se, že se má fakt dobře :D

Když jsem tohle téma (btw. krásnej název \"VYROSTL...?\") uviděla zas na prvních místech, tak mi hned nedošlo, o co jde - než jsem mrkla na autora vlákna....a říkala jsem si \"CO TADY ZAS KTEREJ CHLAP ŘEŠÍ ZA PODIVNEJ PROBLÉM\" :D :D .D....

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D... Aluško, králík je parádní maxiušák :) zdá se, že se má fakt dobře :D

Když jsem tohle téma (btw. krásnej název \"VYROSTL...?\") uviděla zas na prvních místech, tak mi hned nedošlo, o co jde - než jsem mrkla na autora vlákna....a říkala jsem si \"CO TADY ZAS KTEREJ CHLAP ŘEŠÍ ZA PODIVNEJ PROBLÉM\" :D :D .D....

Beníček je u nás doma na místě č. 1 a taky to podle toho vypadá, já nic nemůžu, ale Beníček může vše :D :D , tak je pěkně rozmazlenej :aut .

No a s tím dalším...no co na to říct :D :D :D :D, teda, co tě nenapadne....... :D :D :D :D :potlesk :potlesk . Ale můžu tě ujistit, že zatím se tu řeší jen a jen pouze téma VELIKOSTI KRÁLÍKA :D :D .

Odesláno

Omlouvám se, že píši až teď. Vypadá moc dobře:super. Líbí se mi. Není to angorismus, ale je to liščí faktor. A jakou hmotnost? Jak jsem slíbil, tak tady je ten genotyp: AA bb CC DD gg + kamzičí (madagaskarové znaky)+ fufu což je liščí alela(vloha). Jak jsem již v úvodu uvedl, tak má Beníček v předcích žluté zbarvení, které je geneticky málo liší a používá se v chovu viz Mendelův třetí zákon o unuformitě.. O králíkách by se dalo psát a povídat hodiny. Co se týká krmení, tak souhlasím s domácí mrkví ale na druhé straně je vidět, jak má Beník citliví čich ohledně chemického ošetření zeleniny, viz mrkev z obchodu. Hrušky bych mu nedával, jelikož nadýmají a jak je známo, tak králík nemůže zvrace vzniká nadmutí (plynatost) (Tympania). To vzniká i z pařeného zeleného krmení apod. Pokud má příznaky, tak pokud je to možné, tak provést žaludeční sondu anebo podat cca jeden kubík Pretympanu (dostání v lékárně). Králík nemá \"obalen žaludek svalovinou\", proto nezvrací řečeno obecně). Doufám, že se nebudou na mě ostatní členové Peugeot clubu zlobit, za moji skromnou přednášku o chovu králíků.

Odesláno

Abych nezapoměl, musím pochválit tvar a typ. Má pěknou klabonosou hlavu. To znamená, že při pohledu z hora, tak není vidět nos. U uší nevím rozpětí ale tzpuji, že splňujídané rozměry. Mohu poslat u hmotnostní tabulku, jakou má mít ZB správnou hmotnost a v jakém měsíci. Je to do 6.měsíců a pak už je zakrslé plemeno řazeno mezi dospělé a má stálou hmotnost.

Odesláno

:nevim a ja zatim vzdycky o kralicich/kach (ted nevim jak je to dobre) cet jenom neco ve spojeni s paprikou a smetanou.... jo a na konec tam bylo vzdy poprani chovatelum .... myslim ze znelo \'dobrou chut\' nebo tak nejak :nevim

:D:D

[upravil dne 1.11.2006 Blizzard]

Odesláno

To máš pravdu a ke smetaně a paprice, musíš dát okolo králíka alespoň osm knedlíků (houskový), aby mu nebulo smutno.:D:D:D:D:D:D:D:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Omlouvám se, že píši až teď. Vypadá moc dobře:super. Líbí se mi. Není to angorismus, ale je to liščí faktor. A jakou hmotnost? Jak jsem slíbil, tak tady je ten genotyp: AA bb CC DD gg + kamzičí (madagaskarové znaky)+ fufu což je liščí alela(vloha). Jak jsem již v úvodu uvedl, tak má Beníček v předcích žluté zbarvení, které je geneticky málo liší a používá se v chovu viz Mendelův třetí zákon o unuformitě.. O králíkách by se dalo psát a povídat hodiny. Co se týká krmení, tak souhlasím s domácí mrkví ale na druhé straně je vidět, jak má Beník citliví čich ohledně chemického ošetření zeleniny, viz mrkev z obchodu. Hrušky bych mu nedával, jelikož nadýmají a jak je známo, tak králík nemůže zvrace vzniká nadmutí (plynatost) (Tympania). To vzniká i z pařeného zeleného krmení apod. Pokud má příznaky, tak pokud je to možné, tak provést žaludeční sondu anebo podat cca jeden kubík Pretympanu (dostání v lékárně). Králík nemá \"obalen žaludek svalovinou\", proto nezvrací řečeno obecně). Doufám, že se nebudou na mě ostatní členové Peugeot clubu zlobit, za moji skromnou přednášku o chovu králíků.

Neboj, já mu té hrušky nedávám moc, to je je malililinkatý kousíček, tak 1cmx1cm, prostě jen tak na chuť :) .

Odesláno

Já jsem s jídlem nezačal. Jsem v tom nevině. Když budeš cokoliv potřebovat ohledně králíků, tak se ozvi, ale mohou i ostatní. Pozor, nejsem kuchař ale chovatel!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...