f.i.n.c.h3 Odesláno 12. říjen 2006 Odesláno 12. říjen 2006 obkresly to podle toho plastu jek je v něm zacvaklá ta mřížka a máš to přesný a rychlí. Citovat
Crack Odesláno 12. říjen 2006 Odesláno 12. říjen 2006 zakladni rady ano tak ale to sou u všeho základní řady nic moc:) Citovat
Hadra Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Původně zaslal: Crack zakladni rady ano tak ale to sou u všeho základní řady nic moc:) Tak jsem to myslel. dřív jsem taky chtěl muziku do auta jaksepatří, ale jak jsem starší, tak mám trošku jiný hodnoty v životě, ne, že bych si koupil ty nejlevnější sračky, ale taky ne aparaturu třebas za 10k. A taky po tom, co jsem tady přečetl nějakou diskuzi o repro, jsem si připadal jako totální blb, kterej neví nic. [upravil dne 15/10/06 Hadra] Citovat
ept Odesláno 16. říjen 2006 Odesláno 16. říjen 2006 Original plato vyndej z auta a dej si ho v garazi do rohu. Pak se stav nekde v nejblizsí truhlarne a kup si PDF desku nebo LAMINO. Všechno to jde dobře přímočarkou, detaili dodělaš pilníkem. nakone ji očalouníš. Potahový koberec jde koupit v prodejnách autoHiFi, pokud chceš koženku nebo kuži tak se stav u čalouníka. Potahový material je nutno podlepit abi se ti netvořili faldi, než lepidlo uschne mužeš si koberec uchitit na spodni strane čalounickými hřebíčki. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.