Přejít na obsah

ept

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

ept's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. je to nesmisl, nejde to. Jedině že seženeš dvoucivkovej reprak. ale adi ti to utahlo radio tak by to musela bejt nejaka 8\"/20cm/ a bude to tak slabí že když to daš do kufru, tak v aute nic neuslišíš.
  2. ept

    XR na Sport

    C r a c k: Dnes nasadím vívjevu a 205 je připravena. Nemam este SPZ snad to do soboty stihnu.
  3. ept

    Popsali mi kapotu

    Kdyz jsem mněl první auto /trabanta/, bohužel nešel zamikat, tak si v něm malí grázlici pravidelně hrali. To mi nevadilo ale jak furt střídali piskoviště trabanta pískoviště trabanta, tak jsem mněl nakonec pískoviště v trabantu.
  4. ept

    Popsali mi kapotu

    TEMPO by mohlo pomoct, jestli to nepujde, tak skus brusnou pastu. Lakirníci jí používaj dost často. Kapotu ti rozleští za par stovek.
  5. ept

    XR na Sport

    C r a c k:cool:Tak to skusime v praxi. Kdy a kde?
  6. ept

    Olej

    Castrol stojí za prd a je předraženej. Ja používám repsol. Jsem spokojenej s cenou i kvalitou.
  7. Spíš skuste jestli není špatný čidlo ve dveřich.
  8. Termostat nema nic moc spolecnýho s ventilatory chladice. Termostat jenom přepina velký a malí chladící okruh. Malí okruh:chladici kapalina koluje jen v motoru. Velký okruh:ckladici kapalina putuje do chladiče. Na chladiči je čidlo ktere při určite teplote sepne vrtule SAHARI. Pokud chcete abi to v zimně víc topilo tak dejte termostat s co nejvyšší teplotou, pak se vam motor rychleji ohřeje a tepla chladici kapalina pujde do radiatoru topeni.
  9. ept

    XR na Sport

    CRACK:nevim Asi s tebou budu muset nesouhlasit, máš sice praudu že kola jsou v prumněru stejný ale liší se v šířce. 1,8grd ma sice temněř totozný výkon v KW s 1,1 ale má vyšší kroutící moment a tak se tam ta šířka snese.
  10. ept

    XR na Sport

    Na zadek si muzes dat: 1/tvrdsi tlumice ale neznam levnyho dodavatele pro CR 2/postelovat torzku to je ale dost velka alchimie abych se priznal este jsem se do toho nepoustel. 3/nebo oboji.
  11. Ten první problém je dost častá závada a muže to dělat špinavý palivový filtr, přicpaný vstřiky, váha vzduchu, špatná komprese atd. Ten druhý problem se projevuje často u starších vozu. A zase tě nepotěším muže to bejt špatné vyvážení kol, špatný destičky, kotouče, zaseklej br. třmen a nebo výce problému naráz.
  12. ept

    kotuce

    Tlouštka nového kotouče je 26mm a podle chitrý knihy by se mněli mněnit na24mm, nemužeš to ale brát doslova, to bys je mněnil 2x do roka. U firmi ABS stoji 1471,-/ks a mněnit bys mněl oba na raz. Ja bych doporučil BREMBO. Nemuseli by byt o moc dražší a BREMBO má i dobrý sportovní program.
  13. ept

    chladic 106

    Mnělo by to bejt stejný ale nejsem si jist. Na 205 mam chladič a saharu z 1,4i a mam 1,9grd.
  14. ept

    Gumy na stabilizátoru

    Silentbloki stabilizatoru tlumi narazi mezi stabilizatorem a kastli. Pokud jsou vymackany tak se v cocpitu ozivaji kovove zvuki, v zatáčkách je vuz huře ovladatelný, méně sedí a kolibe se. Výmněna není tak snadná jak vypadá. Auto se musí dát na hever, sundat kola abi byl co nejlepší přístup ke stabilizátoru. Pak se stabilizátor odmontuje od ramen. Pak povolit uchiceni gum stabilizatoru a gumi vymněnit. Pokud jsou dlouho nemněněné tak je všechno zarezlí a jde to na prd. Na konec se to zase složí. Gumi stoji asi 200,-.
  15. ept

    XR na Sport

    Jsem majitelem 205GRD. Podvozek je prakticky totoznej. mam 15\" kola pneu 195/45R15 TOYO proxis 2,5cm pdlozky a snizeny pruziny. Tet se to na silnici chova spiš jako motokara nez jak auto. Z vlastni skušenosti bych ani nedoporucoval podlozky, pokud teda nechceš delat dvakrat do roka loziska. Vzhledem k tomu že máš 1,1 motor tak bych se odklonil i od 15\"kol. Sportovni tlumiče KONI stoji 5500,-/ks to také nebude ta nejlevnější varianta. Takže ti zbejva moznost zakoupení snížených pružin. Vzádu je torzni tyc takže budeš kupovat jen 2ks pružin. Je v nabidce spousta možnosti -96rv 3,5cm 96-rv 4cm 6cm snížení cena nepřesahuje 3000,-.
×
×
  • Vytvořit...