simas Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 Odeslo mi podávací cerpadlo na naftu, nevi nekdo kde se dá sehnat krome peugeotu a vrakoviste. Citovat
kuboSE Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 a co to robi ked nejde? nestartuje? pokial viem tak to cerpadlo je v nadrzi a zevraj niektore sa nedaju vybrat a meni sa vtedy cela nadrz...ale to som len pocul takze mozno len kecam Citovat
Xantik Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 Tak nevím jak u jiných modelů, ale u Xantie a 307 jde vymontovat pouze podávací čerpadlo a vyměnit, vyděl jsem na citroen klubu človíčka co to nabízel nové za 4500,-Kč jinak prej stojí kolem devíti. A po menších úpravách jde třeba na Xantii použít z 307čky, takže by to mohlo jít i naopak. Citovat
Rebik Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 Původně zaslal: simas Odeslo mi podávací cerpadlo na naftu, nevi nekdo kde se dá sehnat krome peugeotu a vrakoviste. Bohužel nikdem resp. pokud máš náhodou Bosch tak u nich, ale v podstatě za stejné peníze... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.