jack Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 Zdravim, kdyz se naklani spolujezdec v ztocine tak vrze, skripe sedacka, trochu i moje u ridice. Jsou tam praskle nejake draty, nebo to chce jen jekak promazat. Mate s tim nekdo zkusenost jak to odstranit, chci znat vase nazory nez je rozeberu Dikys Citovat
kveton Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 me trosku krupe v sedacce u ridice, je to nekde v kolejnicich, ale zatim jsem to jeste neresil Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 Původně zaslal: kveton me trosku krupe v sedacce u ridice, je to nekde v kolejnicich, ale zatim jsem to jeste neresil Mě sedačky vrzaly obě, zjistil jsem že vrže plastovy kolečko na regulaci opěradla, jak se dře o koženku tak šíleně vrže, pomohlo trochu silikonového oleje na styčné plochy Citovat
jack Odesláno 26. září 2006 Autor Odesláno 26. září 2006 dobry napad, zkusim to namazat, dikys a ja myslel ze to bude nekde ve vnitr v te konstrukci tycek a pruzin,uff:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Původně zaslal: jack dobry napad, zkusim to namazat, dikys a ja myslel ze to bude nekde ve vnitr v te konstrukci tycek a pruzin,uff:) No uvidíš, třeba to bude jinde, ale zkus to nejdřiv tady:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.