Nuke182 Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 Chtěl jsem se jenom ujistit, mám peugeot 206 hdi 2.0l, a na palubovce jsou dva ukazatele teplot, u otáčkoměru, to je nejspíš na vodu a ten napravo velký je na olej ???? nebo co vlastně ten na pravo ukazuje, ???? p.s.: to víte jezdil jsem pouze ve starých autech a dnešní moderní technika je prostě super, jenom člověk musí vědět kde hledat info Citovat
Luig Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 jestli to vypadá nějak podobně jako u mý 106ky tak je to opravdu teplota oleje. Po otočení klíčku to nejprve ukazuje hladinu a po nastartování teplotu. Citovat
tanagy Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 Nuke No, mě se na tom pravém budíku ukazuje množství oleje v motoru (krátce po startu) pak ta rafička klesne a začne to ukazovat teplotu oleje - která mi nikdy nepřekročila 80 stupňů, tak nevim jestli to ukazuje správně Lepší fotku sem nesehnal - pod otáčkoměrem je ještě ukazatel teploty chladící kapaliny [upravil dne 26.9.06 tanagy] Citovat
Nuke182 Odesláno 26. září 2006 Autor Odesláno 26. září 2006 tak všem děkuji, tak jsem si to myslel správně ale díky:papa:potlesk;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.