Vorelul Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Dnes jsem si dovezl 205-tku 1.1 v slušném stavu z Holandska a ty úžasné dokumenty, které jsem tu našel mi vzali skoro dech. Piratbabo, vřelé díky jo a némáte někdo obyčejnou uživatelskou příručku v el podobě? Zdarec Vorel [upravil dne 24.10.06 Vorelul] [upravil dne 10.11.06 Vorelul] Citovat
piratbaba Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 no hlavni podil ma mato205 s tim skenem Citovat
Vorelul Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Pochopitelně i matovi205 tisíceré díky. A objeví se i další stránky? Díkes Vorel Citovat
mato205 Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Chystam este ten koniec az bude urcite ho tu dam Citovat
franus Odesláno 8. listopad 2006 Odesláno 8. listopad 2006 Jak pokracuje skenovani? Kdy by se to tu mohlo objevit? Citovat
Vorelul Odesláno 18. listopad 2006 Odesláno 18. listopad 2006 Vážení dvěstěpětkaři Už jsem nějak nemohl vydržet to čekání a rozhodil sítě sám. Kamarád mého kamaráda si půjčil knihu od svého známého a včera večer jsem jí měl doma. Dnes ráno jsem to oskenil a dovolil jsem si to uložit k souborům Piratbaby (doufám promineš mou troufalost Piratbabo). Pravda, můj sken je trochu objemnější, ale to snad překousnete. Je tam i strana 100, která chyběla a jsou tam i přílohy oskeněné na 300 dpi aby byly dobře čitelné. Takže kniha je pohromadě a můžete vesele stahovat chybějící část Citovat
piratbaba Odesláno 18. listopad 2006 Odesláno 18. listopad 2006 jasne proto to tam je klidne at tam prida kdo co ma Citovat
Guest Jarda Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Nelze pochopit stahování přes edisk.Potřeboval bych to vysvětlit polopatě.Dík Jarda Citovat
Vorelul Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Je to jednoduché, vlezeš na uvedený odkaz a tam zadáš uživatelské jméno a heslo (piratbaba). No a pak si jenom hledáš co potřebuješ. Kniha je v adresáři mato205 a při klepnutí na zabalený soubor Ti vyběhne okno na uložení a tak si dáš vše do jednoho adresáře. Až budeš mít všechno dáš to někam rozbalit a je to. To, co jsem skenoval já musíš rozbalit zvlášť a to od Mata se Ti rozbalí vše najednou. Citovat
jeffik1 Odesláno 28. červenec 2007 Odesláno 28. červenec 2007 Jsou ještě ty přručky na edisku? Pokud ano, jaké jsou přihlašovací údaje? Edisk totiž změnil přihlašování-je třeba emailová adresa a heslo... Díky Citovat
jeffik1 Odesláno 29. červenec 2007 Odesláno 29. červenec 2007 jak jednoduché -piratbaba@seznam.cz -poratbaba Díky moc! Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 k tem autorskym pravum.. udelal sis zalozni kopii do pc kdybys knihu ztratil nebo znicil..coz je povolene.. a najednou se ti nekdo naboural do pc a dal to na net..ty za to nemuzes;)..takovych knih jsou na netu miliardy..co treba ebooky..to jsou taky nelegalni knihy,,a moc lidi se s tim ne*ere.. Citovat
Hugo Boss Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: Tommys Nebyl by někdo ochoten tuhle příručku naskenovat a vystavit na netu ke stažení...? že neřekneš, ti jí půjčím a můžeš si jí okopírovat Citovat
p!nk p!ggy Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Původně zaslal: Stiv vždyt stojí jen osum kil nevim kolik mas plat ale treba pro me je osum kil navic vylozenej luxus..kazdej na to nema tak klidek.. Citovat
Mitja Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Fajn.. skoda ze sem si ji nestahl kdyz jsem ji potreboval, ale az ted : )). Nevadi, dekujuu.. Citovat
renm Odesláno 2. srpen 2007 Odesláno 2. srpen 2007 stáhl jsem si, vytiskl, svázal, dobrá knížka, spousta užitečných věcí a ještě k tomu v češtině Citovat
Stiv Odesláno 2. srpen 2007 Odesláno 2. srpen 2007 No dobře 800Kč jsem možná trochu předraži:Dl ale i tak... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.