Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem si dovezl 205-tku 1.1 v slušném stavu z Holandska a ty úžasné dokumenty, které jsem tu našel mi vzali skoro dech. :)

Piratbabo, vřelé díky :super

jo a némáte někdo obyčejnou uživatelskou příručku v el podobě?

Zdarec Vorel

[upravil dne 24.10.06 Vorelul]

[upravil dne 10.11.06 Vorelul]

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Vážení dvěstěpětkaři ;) Už jsem nějak nemohl vydržet to čekání a rozhodil sítě sám. Kamarád mého kamaráda si půjčil knihu od svého známého :D a včera večer jsem jí měl doma. Dnes ráno jsem to oskenil a dovolil jsem si to uložit k souborům Piratbaby (doufám promineš mou troufalost Piratbabo). Pravda, můj sken je trochu objemnější, ale to snad překousnete. Je tam i strana 100, která chyběla a jsou tam i přílohy oskeněné na 300 dpi aby byly dobře čitelné.

Takže kniha je pohromadě a můžete vesele stahovat chybějící část :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nelze pochopit stahování přes edisk.Potřeboval bych to vysvětlit polopatě.Dík Jarda

Odesláno

Je to jednoduché, vlezeš na uvedený odkaz a tam zadáš uživatelské jméno a heslo (piratbaba). No a pak si jenom hledáš co potřebuješ. Kniha je v adresáři mato205 a při klepnutí na zabalený soubor Ti vyběhne okno na uložení a tak si dáš vše do jednoho adresáře. Až budeš mít všechno dáš to někam rozbalit a je to. To, co jsem skenoval já musíš rozbalit zvlášť a to od Mata se Ti rozbalí vše najednou.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

k tem autorskym pravum..

udelal sis zalozni kopii do pc kdybys knihu ztratil nebo znicil..coz je povolene..

a najednou se ti nekdo naboural do pc a dal to na net..ty za to nemuzes;)..takovych knih jsou na netu miliardy..co treba ebooky..to jsou taky nelegalni knihy,,a moc lidi se s tim ne*ere..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...