Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mám problém - na 406 2,0 HDI break NEW model (rok 2000) mi včera nefungovala klima (řekl bych, že kompresor sepnul - bylo slyšet hučení, ale jakoby naprázdno, nicméně klima prostě nechladila) - v čem může být problém?????????????

Odesláno

Kompresor by neměl jít slyšet, jenom cvaknutí po zapnutí. Pokud cvakne a nechladí tak málo chladiva ale v tomhle počasí už asi ne, pokud chladí pár vteřin a přestane tak zamrzá výparník=vadné čidlo nebo hodně chladiva. Pokud necvakne, tak bez chladiva nebo chyba v elektrice,BSI, větráky chlazení atd.

Odesláno

no me to delalo to same, kompresor sepnul ale nechladila. kdyz jsem stim dojel do servisu tak se zjistilo ze kompresor nema dostatecny tlak a musel jit na repas.

Odesláno

Takže jsem zjistil, že mám klimu bez média (a pohled náhodného mechanika zjistil, že mám od média zadělanou trubku ústící do horní části chladiče - podle něj je tedy buď prasklá ona trubka, nebo bude na výměnu chladič - modlím se, aby to byla pouze ta trubka, momentálně se mi výměna chladiče do rozpočtu moc nehodí)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...