Péťa Odesláno 14. září 2006 Odesláno 14. září 2006 Zakládám nové téma, kde bych chtěl postupně zveřejňovat výsledky ze srazu v Červeném Kostelci. Doufám, že se to zde nezvrhne a nestane nepřehledným, jak poslední dobou bývá zvykem Citovat
Péťa Odesláno 14. září 2006 Autor Odesláno 14. září 2006 Jak jsem slíbil, tak alespoň fotografie Garfieldových poznámek: Citovat
Péťa Odesláno 14. září 2006 Autor Odesláno 14. září 2006 Fotečky dílů: Uff, je v tom trošku chaos, snad se zorientujete. Na fotografiích chybí \"kulový kloub\", ten jsem zapomněl vyfotit. Byl totiž tak malý, že jsem při focení myslel, že odpadl od něčeho většího a něvěděl jsem od čeho Holt, odborník Proto dávám auti do servisu. Podle podkladů, které mám od Jepíka, správné odpovědi (bez ohledu na výše zveřejněné fotografie) jsou: 1. Starter 2. Alternátor 3. Tlumič pérování 4. Čerpadlo servořízení 5. Podtlakové čerpadlo 6. Kulák 7. Viskozní spojka 8. Naftové čerpadlo 9. Spojka [upravil dne 15.9.06 Peta] Citovat
Péťa Odesláno 18. září 2006 Autor Odesláno 18. září 2006 Týden mého hájení utekl jako voda a tak jako první vlaštovku dávám v excelu zpracované časy jízdy zručnosti. Z tohoto času se vycházelo pro celé hodnocení orienťáku. Pro úplnost dodávám, že pořadí a celkový čas v tabulce jsou už za celý orienťák (po započítání všech úkolů), nepředělával jsem se s tím jen na jízdu zručnosti... Jízda zručnosti.pdf Citovat
tomyka Odesláno 19. září 2006 Odesláno 19. září 2006 neon: bud som ta brzdil ja , alebo si sa zlepsil v testoch, alebo vobec neboli Citovat
Neon Odesláno 19. září 2006 Odesláno 19. září 2006 tomyka: otázky nějaké byly, ale jiného rázu, než na Šebetově ... :-D ale každopádně se jela zase zručka a ta mi (s Vertexem) zase vyšla Jinak 6 místo je skoro stejný, jako 10tý ... takže v podstatě nekolísavý výkon:super Citovat
Péťa Odesláno 19. září 2006 Autor Odesláno 19. září 2006 Původně zaslal: Neon Péťo ... číslo 6 nebude kulák:myslim Tak ať si to ujasníme - co je na fotce č.6? Začínám mít podezření, že jsem tam splácal dvě různý věci do sebe Citovat
Péťa Odesláno 25. září 2006 Autor Odesláno 25. září 2006 Fotečky: Siréna nad Náchodem (nikoli lampa apod...): Tady nejdete odkaz k větrným elektrárnám na Novém Hrádku - výška tubusu je 30m + něco málo (cca 2,5m) ta kisna na tubusu. Uznávali jsme rozpětí 30 až 32,5m. Tvrz skutina: Pomník v Sedloňově: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.