aka Odesláno 16. říjen 2006 Odesláno 16. říjen 2006 Neonku, jses frajer, ja sem uplne mrtva... Citovat
Bohouš Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 No já jsem taky čistokrevnej pravák a držím to přesně opačně :roll:papa Citovat
aka Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 diky Bobo :super btw, pjeknej nick:Djen sem Te na prvni pohled malem nepoznala Citovat
Neon Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 takhle: ještě jedna technická ... možná, že v minigolfu se to má držet (opačně) tedy tak, jak to držíte vy, ale v hokeji a ostatních činnostech, kde se používá hokejka a lopata atp. by měla být pravá ruka nahoře a v případě hokeje, florballu ... čepel nalevo. Možná minigolf hraju \"hokejovym\"stylem... ale jsem pravak a držim hul, jak se má Citovat
Béďa Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 taky jsem pravak uz nejaky ten patek a jak ty drzis tu golfovou hul bych nedrzel asi nic :D Citovat
Neon Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Béďo - jestli držíš hokejku na druhou stranu, tak jsi levák anebo divnej. Jestli si pravák a držíš hokejku takhle, tak nevim, jak s tim můžeš střílet a mířit ... tato minigolfová hůl se dá držet i opačně samosebou ... já to mám naučený takhle. Ale neřikej nic ... 99% praváků drží hokejku takhle - měli jsme v mančaftu taky jednu vyjímu a vlastně druhej golman to držel taky opačně, ale to je málokdy a spíš rarita ... na příští sraz snad vezmu hokejku a ukážeš mi, jak střílíš (anebo budeš vyjímka - věř mi)!! Citovat
John Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Koukám,kam se ta debata zase přesunula....... :myslim Jinak já jsem levák...... :aut a levej jak poleno. :D Citovat
Béďa Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 tak nevim kdo z nas je rarita ale fajn, nehadam se a rad se necham vyvest z omylu Citovat
Vertex Odesláno 17. říjen 2006 Autor Odesláno 17. říjen 2006 Původně zaslal: Neon Béďo - jestli držíš hokejku na druhou stranu, tak jsi levák anebo divnej. Jestli si pravák a držíš hokejku takhle, tak nevim, jak s tim můžeš střílet a mířit ... tato minigolfová hůl se dá držet i opačně samosebou ... já to mám naučený takhle. Ale neřikej nic ... 99% praváků drží hokejku takhle - měli jsme v mančaftu taky jednu vyjímu a vlastně druhej golman to držel taky opačně, ale to je málokdy a spíš rarita ... na příští sraz snad vezmu hokejku a ukážeš mi, jak střílíš (anebo budeš vyjímka - věř mi)!! Na příští sraz objednáme na hoďku zimák a můžou se převézt všichni Citovat
Béďa Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Původně zaslal: aka my budem hrat hokej? ja ho neumim.... aka: neboj, vsechno je jednou poprvy Citovat
aka Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 i ta ostuda az zakopnu o vlastni hokejku? Citovat
Vertex Odesláno 17. říjen 2006 Autor Odesláno 17. říjen 2006 Aka: nezakopneš, hokejka se drží nalevo nebo napravo - viz popis výše Citovat
aka Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 vertexi, slibujes, ze o tu vec nezakopnu?jestli jo, jdu do toho Citovat
rybízek106 Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 zdravim! byl jsem doma nejdriv a pisu skoro posledni.. jen jsem chtel taky podekovat za tu chvilku,kterou jsem tam stravil!pocasi,program ilidi,ktery jsem tam stacil poznat byli perfektni a jestli se bude priste zase neco poradat,tak se pokusim zase prijet...teda pokud budu mit jeste pazouta... jinak jeste jednou diky moc a priste to snad bude delsi,slibuju... Citovat
rybízek106 Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 jinak do debat kolem drzeni hokejek,holi a lopat se radsi poustet nebudu... Citovat
Marcel505 Odesláno 17. říjen 2006 Odesláno 17. říjen 2006 Původně zaslal: rybízek106 jinak do debat kolem drzeni hokejek,holi a lopat se radsi poustet nebudu... Ono je to lepší, jinak se do tebe pustí za něco jiného... Citovat
Vertex Odesláno 18. říjen 2006 Autor Odesláno 18. říjen 2006 Původně zaslal: rybízek106 jinak do debat kolem drzeni hokejek,holi a lopat se radsi poustet nebudu... A to jsi z Litvajzu???? :D:D Citovat
rybízek106 Odesláno 18. říjen 2006 Odesláno 18. říjen 2006 prave ze jsem z litvinova! hokej jsem hral,golf jsem zkousel,florbal hraju do dneska a lopatu jsem letos na baraku taky drzel vic nez mockrat...takze asi mam tuso,jak se co ma drzet,ale radsi se nikam pustet nebudu... i kdyz,ja uz o tom prave ted skoro debatuju... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.