Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takhle: ještě jedna technická ... možná, že v minigolfu se to má držet (opačně) tedy tak, jak to držíte vy, ale v hokeji a ostatních činnostech, kde se používá hokejka a lopata atp. by měla být pravá ruka nahoře a v případě hokeje, florballu ... čepel nalevo. Možná minigolf hraju \"hokejovym\"stylem... ale jsem pravak a držim hul, jak se má:D

Odesláno

Béďo - jestli držíš hokejku na druhou stranu, tak jsi levák anebo divnej. Jestli si pravák a držíš hokejku takhle, tak nevim, jak s tim můžeš střílet a mířit ... tato minigolfová hůl se dá držet i opačně samosebou ... já to mám naučený takhle. Ale neřikej nic ... 99% praváků drží hokejku takhle - měli jsme v mančaftu taky jednu vyjímu a vlastně druhej golman to držel taky opačně, ale to je málokdy a spíš rarita ... na příští sraz snad vezmu hokejku a ukážeš mi, jak střílíš (anebo budeš vyjímka - věř mi)!!

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Béďo - jestli držíš hokejku na druhou stranu, tak jsi levák anebo divnej. Jestli si pravák a držíš hokejku takhle, tak nevim, jak s tim můžeš střílet a mířit ... tato minigolfová hůl se dá držet i opačně samosebou ... já to mám naučený takhle. Ale neřikej nic ... 99% praváků drží hokejku takhle - měli jsme v mančaftu taky jednu vyjímu a vlastně druhej golman to držel taky opačně, ale to je málokdy a spíš rarita ... na příští sraz snad vezmu hokejku a ukážeš mi, jak střílíš (anebo budeš vyjímka - věř mi)!!

Na příští sraz objednáme na hoďku zimák a můžou se převézt všichni :D

Odesláno

zdravim!

byl jsem doma nejdriv a pisu skoro posledni..:)

jen jsem chtel taky podekovat za tu chvilku,kterou jsem tam stravil!pocasi,program ilidi,ktery jsem tam stacil poznat byli perfektni a jestli se bude priste zase neco poradat,tak se pokusim zase prijet...teda pokud budu mit jeste pazouta...:D

jinak jeste jednou diky moc a priste to snad bude delsi,slibuju...

Odesláno
Původně zaslal: rybízek106

jinak do debat kolem drzeni hokejek,holi a lopat se radsi poustet nebudu...:D

Ono je to lepší, jinak se do tebe pustí za něco jiného... :D

Odesláno

prave ze jsem z litvinova!

hokej jsem hral,golf jsem zkousel,florbal hraju do dneska a lopatu jsem letos na baraku taky drzel vic nez mockrat...takze asi mam tuso,jak se co ma drzet,ale radsi se nikam pustet nebudu...

i kdyz,ja uz o tom prave ted skoro debatuju...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...