Medvěd Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 O.K - vyhlašuju tedy společný odjezd z Prahy 8.15 - 8.30 benzínová pumpa ESSO na Evropské (za níž odbočujeme na Džbán) A jedeme podle předpisů a HLAVNĚ BEZ POKUSů O NEDOVOLENÉ VNIKNUTÍ DO MÉHO AUTA - platí zejména pro některé závodníky z rodu Kebrtů 8.30 je ODJEZD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (pokud bude Johanka tydlifonovat, že ještě stojí na magistrále - MÁ SMůLU A MUSÍ VYUŽÍT SVÉ TĚŽKÉ NOHY A MAMUTÍHO VÝKONU SVÉHO PŘIBLIŽOVADLA - od pumpy jedeme po silnici č. 7) Citovat
aka Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 Tak Johanko, to je myslim vyzva, abys tam byla vcas prece jen touhle dobou by ta magistralka mohla byt volna, ne? Citovat
John Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 Původně zaslal: Medvěd O.K - vyhlašuju tedy společný odjezd z Prahy 8.15 - 8.30 benzínová pumpa ESSO na Evropské (za níž odbočujeme na Džbán) A jedeme podle předpisů a HLAVNĚ BEZ POKUSů O NEDOVOLENÉ VNIKNUTÍ DO MÉHO AUTA - platí zejména pro některé závodníky z rodu Kebrtů 8.30 je ODJEZD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (pokud bude Johanka tydlifonovat, že ještě stojí na magistrále - MÁ SMůLU A MUSÍ VYUŽÍT SVÉ TĚŽKÉ NOHY A MAMUTÍHO VÝKONU SVÉHO PŘIBLIŽOVADLA - od pumpy jedeme po silnici č. 7) OK Počitám s tím. ;) Citovat
Bohouš Odesláno 12. říjen 2006 Odesláno 12. říjen 2006 Já se také pokusím to stihnout - jde o to, že ráno mám ještě v Holešovicích nějakej kšeftíček, ale je to při cestě, takže by to mělo klapnout. Pokud ne, tak vás doženu Citovat
Vertex Odesláno 12. říjen 2006 Autor Odesláno 12. říjen 2006 OK, budu na letišti krátce po deváté hodině ranní plný očekávání Citovat
Neon Odesláno 12. říjen 2006 Odesláno 12. říjen 2006 Taky s časem a místem odjezdu souhlasím ... snad nezaspim:roll:roll Kdyby jo - tak vás snad nějak doženu:myslim Citovat
rybízek106 Odesláno 13. říjen 2006 Odesláno 13. říjen 2006 vsichni se tady domlouvaj a rybizek zas eurcite zabloudi... Citovat
Vertex Odesláno 13. říjen 2006 Autor Odesláno 13. říjen 2006 (upraveno) Citovat Původně zaslal: rybízek106 kufrovani je totiz moje vasen... Ulož si moje číslo a když tak volej. Kudy pojedeš? Chceš nějak popsat cestu? Můžu na Tebe před Chomutovem počkat a můžem jet spolu, ale pojedu samozřejmě daleko dřív;) [upravil dne 13/10/06 Vertex] Upraveno 31. říjen 2018 uživatelem Vertex smazání tel. čísla Citovat
Neon Odesláno 13. říjen 2006 Odesláno 13. říjen 2006 neonová: pěkně si to tam užijte, všechny Vás moc zdravím Martine, Ty koukej nezaspat, a na RR se vybodni, už se přeorientuj na jinou barvu, lila, ta by Ti šla k pleti a nenuť kamarády na růžovou ... modrá je taky dobrá... HEZKÝ VÍKEND!!!!!!!!!!!:roll:o :potlesk:potlesk Citovat
rybízek106 Odesláno 13. říjen 2006 Odesláno 13. říjen 2006 Kdepak Vertexi,to najdu...koukal jsem do mapky a vim kudy zhruba... Tak zatim a snad zejtra! Ja mam totiz jeste jednu vasen...spanek... Citovat
aka Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: rybízek106 Kdepak Vertexi,to najdu...koukal jsem do mapky a vim kudy zhruba... Tak zatim a snad zejtra! Ja mam totiz jeste jednu vasen...spanek... I ja mam tuto vasen...takze kdybych se dnes nedostavila, vite co za tim je brou a tesim se na vas:) Citovat
John Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: rybízek106 Kdepak Vertexi,to najdu...koukal jsem do mapky a vim kudy zhruba... Tak zatim a snad zejtra! Ja mam totiz jeste jednu vasen...spanek... I ja mam tuto vasen...takze kdybych se dnes nedostavila, vite co za tim je brou a tesim se na vas:) Tuhle vášeň má asi více lidí..... :aut BTW : nemám rád ranní vstávaní.... Citovat
aka Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: aka I ja mam tuto vasen...takze kdybych se dnes nedostavila, vite co za tim je brou a tesim se na vas:) Tuhle vášeň má asi více lidí..... :aut BTW : nemám rád ranní vstávaní.... Sem vzhuru a taky ho nemam rada... Citovat
Vertex Odesláno 15. říjen 2006 Autor Odesláno 15. říjen 2006 Tak jsem dorazil domů, skouknul fotky a mám toho plný kecky Byl to super víkend, díky, že jste přijeli, moc se mi to líbilo. Pokud budete mít chuť, můžem to někdy zopáknout. Ještě jednou díky za účast:potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Myslím si, že my děkujeme víc - príma weekend Citovat
John Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Tak jsem dorazil taky domů, a chci moc poděkovat organizátorovi Vertíkoví za supr víkend a zakončení v Aquadromu v Mostě....Moc supr a pokud se to bude někdy opakovat tak se mnou můžeš počítat,že pokud to bude možné tak se zůčastním. :super Citovat
aka Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 tak sem se i ja dostala domu a bylo to super, takze diky kluci a holky bazen byl supr, jen kdyby nekteri stale neporusovali pravidla!!!:Djo a nasledne papu bylo vyborne!!!jako i minigolf proste fajn:) Citovat
Neon Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Hááj! Takze ... Vertexi ... priste nejedu ... jsem totál K.O. Ne ... samo sebou, že jedu - bylo to perfektní!!! - lidi super - jídlo super - závody super - ubytko super - bazen super - minigolf super atd. atd. jsem uz fakt spolecensky unavenej ... tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.