Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

http://peugeot.wz.cz/

Recommended Posts

Odesláno

Probehla aktualizace, ale zustaly tam ty samy kecy.

Pobavila me veta: NEUSTÁLE PŘIBÍRÁME NOVÉ ČLENY NAŠEHO KLUBU

A nebo tohle Po několika dnech jsem informován, že žádná taková organizace či klub neexistuje v ČR nebo není na www

Cestin place To je ten praví důvod proč jsme založili klub.

takze jestli to pane predsedo Fialo a pane mistopredsedo Rehori ctete, tak se prosim vyjadrete co tim sledujete. Nesnasim totiz lhare.

Odesláno

Fí ha. Lidová tvořivost. Trochu mě to připadá cáklý nějakým managementem, ale jinak - když chce někdo blbnout, proč ne ?

Neměl by při tom ale lhát :D

Jinak, když se zadá v Seznamu PEUGEOT, tak hned na první stránce vyskočí dva kluby ... a dokonce na www

:D:D:D

Odesláno

tak to jsou sracky.... asi bych se mel od pana predsedy neco priucit...

Odesláno

jeste sem zapomel, ze budou delat novy diskuzni forum :-))

Docela me zaujalo jak to ted udelaly CH peugeot cluby, maji jich tam sice vic, ale dokazali se domluvit na spolecnym chatu a foru.

Odesláno

Ha ha ale je to hustá stránka hlavně odkaz TECHNICKÁ DATA:D:D:D:D:D:D:D mít 405 tak si to vytisknu a vozim sebou, kdybych třeba zapoměl jak uvést vozidlo do chodu:D:D:D

Odesláno

Tak jsem si taky neodpustil mu napsat. Prosi tam kdyby nekdo vedel o akcich spojenych s peugeoty. Tak jsem mu oznamil o srazu nase klubu a ze tady najde blizsi info a prihlasovaci formular. Schvalne jestli to na ty stránky dá.

Btw. Podle kecu a tech lzi není to stránky ty 206 wrc toho taky bavi delat z lidi blbce

Odesláno

A kdyz mam pred nastartovanim zkontrolovat zrcatka a pred jizdou hladinu oleje, to musim nejdriv nastartovat? ale to mi pak bude olej litat po celym motoru.... ?????? :D

Odesláno
Originally posted by Cabrio

Btw. Podle kecu a tech lzi není to stránky ty 206 wrc toho taky bavi delat z lidi blbce

ne 206wrc ma jinej styl psani

Odesláno
Originally posted by Vvitty

A kdyz mam pred nastartovanim zkontrolovat zrcatka a pred jizdou hladinu oleje, to musim nejdriv nastartovat? ale to mi pak bude olej litat po celym motoru.... ?????? :D

ne ty mas 309, to musis delat jenom u 405 :D

Odesláno

Vostik je nejlepsi. A ja tam byl 909 cili jsi tam byl hned po me pokud dobre pocitam:D:D

Odesláno

Tomyka tak jim tam porad nelez at si nemyslej ajk maj navstevovaný stránky

Odesláno
Originally posted by Cabrio

Vostik je nejlepsi. A ja tam byl 909 cili jsi tam byl hned po me pokud dobre pocitam:D:D

Maji to pocitadlo hloupe udelany, protoze kdyz jsem se tam dival tak jsem byl taky 909 ....

Odesláno
Originally posted by Masinka

ne ty mas 309, to musis delat jenom u 405 :D

Huuuuuuuf to je dobre to mi spadnul primo kamen ze srdce :-)

BTW: Zkontrolovat pred jizdou zrcatka neni vubec od veci, zvlast tady na SH... teda ja obvykle kontroluju hlavne jejich pritomnost.... :mad:

Odesláno
Originally posted by myslikovjan

jsem 922 :o, no hledím jako blázen :cool:

nediv se, masinka jim svoji reklamou jiste zvednul navstevnost o tisice procent :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...