Semafor Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Zdravim, koupil jsem 406 / r.v. 2001 se sat. navigaci, ale bohuzel bez dalky bez ktery nejdou nastavit ani hodiny Doma mam universalni dalku ktera umi precist kod z originalni dalky a pak dal ho pouzivat, ale potreboval bych k tomu jeste tu originalni dalku abych to mel z ceho precist. Byl by nekdo ochotnej, nejlip z Prahy a okoli, kdo ma tuhle navigaci (jedna se o monochromatickou navigaci) se mnou zabit tak 10 minut abych si ty kody mohl prehrat? Urcite bych se revanzoval. Diky tel: 602 971 303 Citovat
Sepp Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Neni problem - mam dalkove k navigaci - snad se jedna o tu samou co potrebujes... Jen bohuzel sem ted v Usti nad Labem a nevim, kdy budu mit cestu do Prahy /jedine, ze by jsi si zajel za mnou/... Mimochodem... Mne chybi zase k navigaci CD, takze pokud bych smel poprosit o vypaleni kopie tveho CD byli by jsme vyrovnani moje cislo: 777 173 266 [upravil dne 29/8/2006 Sepp] Citovat
Semafor Odesláno 29. srpen 2006 Autor Odesláno 29. srpen 2006 Diky za nabidku, jeste pockam jestli se nekdo neozve pobliz a kdyztak si udelam vylet do Usti. Predtim bych samozrejme zavolal a domluvili bychom se. Ale to CD napotvoru taky nemam. Ptal jsem se u Domanskyho v peugeotu, ale 406 s navigaci se k nam nikdy nedovazely, protoze nejsou mapy pro Ceskou rep. Takze tu dalku skutecne vyuziju jenom k tomu abych nastavil hodiny. Mapy pro tyhle Siemens navigace dela pouze Navteq a jsou k dispozici pouze tyto http://www.navteq.com/ProductFinder?action=submitModel&MakeName=PEUGEOT&ModelName=406&Manufacturer=27&Model=59&Year=2001 [upravil dne 29.8.06 Semafor] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.