Peta_V Odesláno 15. listopad 2006 Odesláno 15. listopad 2006 k tomuhle muzu rict jedno...timhle clankem se SAM DEFENS deklasoval na zmrda ... ne tim ze zesmesnuje hip hop, ale tim jak to udelal, ja sam jsem autorem tohoto totiz a vim ze jsem byl oprvni :-/ http://www.ebeats.info/index.php?option=content&task=view&id=30 Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. listopad 2006 Odesláno 16. listopad 2006 :super:super:super:super:super:super :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk nemam slov, proste megasupergigahusty! [upravil dne 16/11/06 f3Rd@] Citovat
Pata Odesláno 16. listopad 2006 Odesláno 16. listopad 2006 sice uz neco podobneho znam, ale ...... :D:D:D:D \"motofoko\" :D:D:D:D:D :super:super Citovat
Gotrek Odesláno 22. listopad 2006 Odesláno 22. listopad 2006 Já věděl, že jsem k tomuhle tématu kdysi viděl \"udělátko\"... Citovat
tanagy Odesláno 23. listopad 2006 Odesláno 23. listopad 2006 Nemá chybu mothafucka A nejlepší negr je ten,kerej si vozí prdel v meďourovi (kerýho navrhli potomci fašounů )))) Ale je mi záhadou, proč se v nějakým Gangsta Hip hop ultracook klipu neukázala P206ka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.