Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sundaval už někdo lišty s imtací dřeva na dveřích? Nechci to urvat, právě nevím, jestli se to dá normálně vycvaknout, nebo musím sundat tapec. Chtěl bych je nechat potáhnout něčím hezčím, je to tam jako pěst na oko. Díky :papa

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Na dveřích nevím.Pod palubovkou to je jen nacvaklé...

Pod palubkou to jde dobře, ale z těch dveří jsem to zkoušel a dost to drží :grr

[upravil dne 27/8/06 Ajdamek]

post-0-1410959477684_thumb.jpg

Odesláno

No po pravde, taky netusim, jak tam \"drzi\"..

Ted jsem byl o vikendu na Mimonskych valkach a byla tam hezky udelana 406ka - a interier mela v imitaci matneho hliniku - pristojovka, panel i listy..

Mel sem to podobne udelane na \"stare\" 406tce a myslel jsem, ze uz do toho znovu nepujdu, ale ted vaham... :D

Odesláno
Původně zaslal: Radek V.

asi ne.....taky jsem se chtěl s tebou svézt v tomhle tématu.....;) Bude to asi chtít sehnat tapecírunk dveří a pokusit se o násilí nanečisto;)

A nechceš to zkusit první? :D

Odesláno

To Sepp:

Já jsem byl taky v Mimoňi a nevim jestli si měl na mysli tu moji 406ku. S tou hliníkovou imitací jsem to už koupil a teď plánuju udělat celej interiér do červena i s těma lištama. Tak jsem zvědavej, jak to půjde...

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

Původně zaslal: Radek V.

asi ne.....taky jsem se chtěl s tebou svézt v tomhle tématu.....;) Bude to asi chtít sehnat tapecírunk dveří a pokusit se o násilí nanečisto;)

A nechceš to zkusit první? :D

řekl bych že snad ani ne:D

Odesláno

Já se právě rozmýšlím mezi matným hliníkem a stříbrným karbonem, ale asi tam dám ten karbon.

Planujes to delat sam, nebo jsi sehnal nejakou firmu?

Odesláno

Nejspíš to udělám s pomocí kamaráda, on je šikovnej tuner :D, teda pokud ty lišty při sundavání nerozlámu.

Kdyztak dej vedet jak to dopadlo... docela bych to rad videl a kdyby to bylo \"good\", tak by jsi mi to mohlo zaridit a nechat udelat u nej taky... :super

Odesláno
Původně zaslal: kontra

To Sepp:

Já jsem byl taky v Mimoňi a nevim jestli si měl na mysli tu moji 406ku. S tou hliníkovou imitací jsem to už koupil a teď plánuju udělat celej interiér do červena i s těma lištama. Tak jsem zvědavej, jak to půjde...

No pokud ji mas slonove bilou a stal jsi mezi \"libovkama\".. tak to asi byla ona :) Bohuzel byla zamcena a majitel nikde, pres ta tmava okna to neslo ani vyfotit...

Odesláno
Původně zaslal: Sepp

Původně zaslal: kontra

To Sepp:

No pokud ji mas slonove bilou a stal jsi mezi \"libovkama\".. tak to asi byla ona :) Bohuzel byla zamcena a majitel nikde, pres ta tmava okna to neslo ani vyfotit...

Tak to ne, moje foto vidíš...

Odesláno
Původně zaslal: Sepp

Nejspíš to udělám s pomocí kamaráda, on je šikovnej tuner :D, teda pokud ty lišty při sundavání nerozlámu.

Kdyztak dej vedet jak to dopadlo... docela bych to rad videl a kdyby to bylo \"good\", tak by jsi mi to mohlo zaridit a nechat udelat u nej taky... :super

Pokud bude chtít, tak není problém :super

Až to bude, tak sem dám fotky

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...