Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar pežoťáci,mám problém u naší 206 (1.4 benzín, r.v.2000).Po otočení klíčku do polohy,kdy se rozsvítí kontrolky,tak se mi zapne ventilátor na chladiči.I když auto je studené.Nevím čím to může být a zas tak moc se v autě nevyznám,abych našel čidlo a třeba ho proměřil,jestli je dobré! :myslim

Co bych měl dodat, mám ten dojem,že to začalo dělat,když jsme s bráchou něco zkoušeli se zapalovacím relé. Měli jsme ho odpojené a mám ten dojem,že to začalo dělat po tom,co jsme ho tam zpět připojili. Divné je,že když to relé odpojím,tak ten problém zmizí???! Prosím o pomoc, jinak všem přeji mnoho šťastných kilometrů bez nehody!!! :roker

Odesláno

Takže další zprávy ohledně \"zblázněné\" sahary, jsou takové,že o víkendu jsem prošel snad co se dalo (elektrika) ale na nic zásadního jsem nepřišel. Jen jestli by mi někdo mohl poradit, kde jsou u 206 relátak.Teda krom těch v mot. prostoru.... Díky

Odesláno

Hmmm. Asi by to mělo fungovat tak, že sahara se pustí pokud je na čidlu teploty chladící kapaliny víc jak např 80stupňů (přesnou hodnotu neznám). Mě se spustí i když jedu ve vedru cca 2minuty pomalu do prudkýho kopce, pak zastavím, všechno vypnu, vytáhnu klíčky a sahara hučí ještě asi minutu.

Takže najít to čidlo teploty (není přímo v chladiči?Vedou do něj jakési kablíky) a prověřit to. Pokud to nebude tím čídlem, tak jít po signálu dál.

Sem asi moc nepomohl, co?:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...