aka Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: John Nj ten chlap si stoupnul na špičky...já to měl zakázaný..... :D Jinak pěkný fotky... už se těším na zbytek..... Kdyby jen na špičky ... von musel dokonce i vyskočit aby se mu podařilo alespoň na setinu sekundy tě přerůst ... ale výsledek stojí za to to vis vyfoceno ve spravny okamzik :D Citovat
aka Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: aka teda neonku, ja to stihla uuuplne vsechno, to sem dobra! Diky MEDO! :aut JJ, jediný, co jsi nestihla, tak sraz v 11:45 na Jižňáku u pošty:D Tam to celý začlo... (ale o něm jsi ani nevěděla...) Ja mela sraz jinde a ten sem stihla, takze tuto vytku neberu!! Citovat
Vertex Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Tak koukám, že jste si to pěkně užili. No doufám, že si tu absenci vynahradím v Kostelci Citovat
Medvěd Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Původně zaslal: Vertex Tak koukám, že jste si to pěkně užili. No doufám, že si tu absenci vynahradím v Kostelci Nezapomeň si \"sněhule\", ať si užijeme i my :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Vertex Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Ach tak, ha ha :D:D:D Snowboardový botky byly Kebrtů. Tímto bych chtěl konečně apelovat na výrobce, aby ukončili výrobu podobných párů s konečným šněrováním pouze na háčky, které se, jak sami všichni dobře víte, velice dobře zasekávají do sebe při míjení jedné boty druhé Citovat
Neon Odesláno 20. srpen 2006 Autor Odesláno 20. srpen 2006 Fotky se opravdu vyvedly...nějaké bych třeba zacenzuroval, ale zase tak hrozný to neni ... na to, jak málo se spalo;) vertex: kdybys neměl auto se servem, tak jsis mohl také užívat:D:D john: jojo - taky se divim, kolik jsme toho za tak málo času zvládli ... njn, holt frajeří z PC:roker Citovat
Petr 406 red Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Koukám že jsem se měly fakt suprově Pěkný fotky Citovat
aka Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 vertexi, zarid si at ti ty botky vezmou, tva ladna chuze bude jiste zajimavym zpestrenim jj, John fotil pekne, ma body k dobru Citovat
Neon Odesláno 21. srpen 2006 Autor Odesláno 21. srpen 2006 Píše Neonová: všichni jste byli:potlesk a a bylo to : Zase někdy! Pozn.: Neone promiň, ale když máš stránky na našem PC otevřené, tak se to jinak nedalo. Líbá a objímá Tě Tvoje maminka :roker a :roll a Citovat
Blizzard Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Původně zaslal: Neon Píše Neonová: všichni jste byli:potlesk a a bylo to : Zase někdy! Pozn.: Neone promiň, ale když máš stránky na našem PC otevřené, tak se to jinak nedalo. Líbá a objímá Tě Tvoje maminka :roker a :roll a :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super Citovat
aka Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Myslim, ze dorazime urco nekdy radi:D:D takove pozvani se totiz neodmita:mrk:mrk Citovat
Bohouš Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Původně zaslal: Neon Pozn.: Neone promiň, ale když máš stránky na našem PC otevřené, tak se to jinak nedalo. Líbá a objímá Tě Tvoje maminka :roker a :roll a :super:super:super:super:potlesk Jinak samozřejmě se opět rádi zúčastníme...... Citovat
Zipík Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Jeje moooc pekne fotecky a urcite i hooodne povedena party:super. Citovat
Trundik Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Akorát mě bolí odřená kolena. Nevíte náhodou od čeho? Citovat
Trundik Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Původně zaslal: John Jinak celý hřiště jsme neuhrabali,ale ten kousek byl pěknej pak. I tak všem uhrabávačům ještě jednou moc děkuji. EDIT: tímto příspěvkem jsem dosáhl hodnosti, že jsem tady (na foru) doma. [upravil dne 21/8/2006 Trundik] Citovat
Guest MilaS Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 [quoteEDIT: tímto příspěvkem jsem dosáhl hodnosti, že jsem tady (na foru) doma. [upravil dne 21/8/2006 Trundik] Blahopřeji :D:D Citovat
Zipík Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Původně zaslal: MilaS [quoteEDIT: tímto příspěvkem jsem dosáhl hodnosti, že jsem tady (na foru) doma. [upravil dne 21/8/2006 Trundik] Blahopřeji :D:D Tak to ja si jeste nejakou chvili pockam:D.Jinak napodobne:super Citovat
aka Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 JJ, Trundi, blahopreju, jinak jsem rada ze nase prehrabavani k necemu bylo Citovat
Aluška Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 Původně zaslal: Trundik Akorát mě bolí odřená kolena. Nevíte náhodou od čeho? Já bych aji věděla, z čeho by to mohlo být.. Škoda, že tam nebyla někde nějaká skrytá kamera, to by se pak bavil celý peugeot klub, ale řeknu vám, v té momentální chvíli to vůbec zábavné nebylo.. . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.