Martin černý Odesláno Úterý v 06:17 Odesláno Úterý v 06:17 Zdravím všechny Nefungují mi mlhovky na partakovi Pojistky ok žárovka ok Mám podezření na Páčku od světel. Ovládání světel na ni funguje ale mlhovka Ne . Když koukám na inzerent že bych ji vyměnil tak nevím jestli se jen zapojuje , Nebo se musí nějak letovat. Případné rady co bych měl ještě zkontrolovat uvítám Díky všem Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno Úterý v 08:30 Odesláno Úterý v 08:30 pokud mas kulate packy s tlacitkem z boku meni se cela sestava COM mdoulu a nepises jaka mlhovka ti nefunguje jestli zadni nema to nahodou tazne na 13 pin s redukci na 7 pin ?? Citovat
Martin černý Odesláno Úterý v 11:41 Autor Odesláno Úterý v 11:41 Pardon Mlhovka nefunguje ani jedna Tažné mám ale jen na 7 pin Páčku tam mám takovou. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno Úterý v 13:33 Odesláno Úterý v 13:33 Páček je X druhů, vypadají stejně ale mají jiný konektor, jiný mechanismus... Když zapneš mlhovku, na budíkách se kontrolka rožne? Případně nemáš automatický světla? Protože u některých modelů v poloze auto mlhovky nejdou. Mlhovka nefunguje ani jedna... Přední či zadní? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno Úterý v 14:17 Odesláno Úterý v 14:17 @VojtouNerCZ pise ze ani jedna ale presto svetla funguji otazka zda vi jak presne se ty mlhovky zapinaji uz sem zazil jednoho co si myslel ze predni se zapina dopredu a zadni dozadu a hadej co to udelalo Citovat
VojtouNerCZ Odesláno Úterý v 16:03 Odesláno Úterý v 16:03 Upřímně ani jeden Francouz co jsem měl neměl zapínání mlhovek stejný. Takže i to bych pochopil. Citovat
Martin černý Odesláno Čtvrtek v 11:50 Autor Odesláno Čtvrtek v 11:50 na budíkach se neukaže že by fungovali a nejdou ani jedny Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno včera v 11:44 Odesláno včera v 11:44 asi bych zacal diagnostikou a test akcnicch clenu - tam otestujes jak packu tak samotne svetla ale muj osobni nazor je ze tam je dodelany automat svetel ktery zapne tlumene svetla a tim padem bez manualniho zapnuti na pacce nejdou aktivovat mlhovky jenze takhle to je hadani naslepo video by urcite pomohlo ale je mozny ze opravdu odesla packa ale menit jen cast je opruz nejjednodussi je vymenit cely ten modul pod volantem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.