Martin černý Odesláno před 9 hodinami Odesláno před 9 hodinami Zdravím všechny Nefungují mi mlhovky na partakovi Pojistky ok žárovka ok Mám podezření na Páčku od světel. Ovládání světel na ni funguje ale mlhovka Ne . Když koukám na inzerent že bych ji vyměnil tak nevím jestli se jen zapojuje , Nebo se musí nějak letovat. Případné rady co bych měl ještě zkontrolovat uvítám Díky všem Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno před 7 hodinami Odesláno před 7 hodinami pokud mas kulate packy s tlacitkem z boku meni se cela sestava COM mdoulu a nepises jaka mlhovka ti nefunguje jestli zadni nema to nahodou tazne na 13 pin s redukci na 7 pin ?? Citovat
Martin černý Odesláno před 3 hodinami Autor Odesláno před 3 hodinami Pardon Mlhovka nefunguje ani jedna Tažné mám ale jen na 7 pin Páčku tam mám takovou. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno před 2 hodinami Odesláno před 2 hodinami Páček je X druhů, vypadají stejně ale mají jiný konektor, jiný mechanismus... Když zapneš mlhovku, na budíkách se kontrolka rožne? Případně nemáš automatický světla? Protože u některých modelů v poloze auto mlhovky nejdou. Mlhovka nefunguje ani jedna... Přední či zadní? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno před 1 hodinou Odesláno před 1 hodinou @VojtouNerCZ pise ze ani jedna ale presto svetla funguji otazka zda vi jak presne se ty mlhovky zapinaji uz sem zazil jednoho co si myslel ze predni se zapina dopredu a zadni dozadu a hadej co to udelalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.