smejch Odesláno před 6 hodinami Odesláno před 6 hodinami (upraveno) Ahoj, už dvakrát se mi stalo, že při rozjezdu do kopce v prudkém dešti 807 (2.0 HDI RHR) chcípla a nestartovala - vždy stačila nějaká chvíle (20 min) na zotavení a pak naskočila. Našel jsem nějaké zkazky o BSM a nevhodném umístění. Máte k tomu někdo podrobnější radu? Dá se s tím něco udělat? Upraveno před 6 hodinami uživatelem smejch Citovat
oddie Odesláno před 5 hodinami Odesláno před 5 hodinami Na BSM se dá podívat jednoduše tak, že zvedneš kapotu. Je pod pravým rohem skla, tzn. když stojíš proti autu, tak vlevo. Je třeba zkontrolovat, zda není vypadlá gumová hadice z torpéda odvádějící vodu do podběhu, pak skutečně teče přímo na BSM. A pak není od věci opatrně (!) vycvaknout kryt BSM a podívat se dovnitř, neulámat přitom držáky toho krytu. Citovat
smejch Odesláno před 3 hodinami Autor Odesláno před 3 hodinami Kde je BSM vím už práve dobře v prvním případě mi v servisu předtím nevrátili právě tu gumovou hadici na místo (pod mřížku pod okýnkem), takže mi to přišlo jasné. Samo jsem ji hned nasadil, a BSM opticky vevnitř nevypadal nijak zle ani vlhce. Teď při druhém opakování viditelně kapalo skrz takový šišoidek přišroubovaný pod stěračem...ale šlo to přímo na krabici a dolů po kabeláží - tak mi to nepříšlo tak kritické - každopádně jsem to utěsnil a uvidím jestli se něco stane. Jde mi o to, jestli tam ejště není nějaká jiná cesta pro vodu, na kterou bych zapomněl, a zkušení harcovníci o ní ví Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.