Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční výběr režimu výdechů (?)

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím ve spolek. Nějakou dobu zpátky jsem si všiml že auto velmi málo chladí (topí hezky). Ze začátku jsem to tipoval na výměnu chladící kapaliny v klimatizaci, ale nakonec jsem zjistil, že mi prostě jen nefouka většina výdechů. Zadní nejedou, přední taky ne. Jedou pouze ty co fučí na čelní a přední 2 skla + malinke vydechy u nohou ridice a spolujezdce. Zkoušel jsem rozmontovat palubovku pod řidičem, ale ventilátor šlape v pořádku. Všiml jsem si, že u pravé nohy řidiče jsou ozubená kolečka, která pravděpodobně řídí režim které vydechy jsou otevřené a které ne. Mohla by chyba být v tom?

17792043156526203029698194731505.jpg

Upraveno uživatelem L0wiee
  • L0wiee changed the title to Nefunkční výběr režimu výdechů (?)
Odesláno

ahoj, pokud některý výdech chladí a některý nee, bude to v tom jak píšeš--doufám, že ty výstupy kde to nechladí nemáš zavřené..., ta ozubená kolečka nastaví klapku podle toho, jak to máš nastavené na přístrojovce, pravděpodobně se klapka vůbec nehýbe, neboť je zaseklá v jedné poloze  :myslim

Odesláno

Všechny vydechy mám samozřejmě otevřené. Kolečka se hýbou když otočím kolečkem pro volbu aktivních vydechu. Nic se ale neděje, pouze se například vypnou ty již funkční vydechy.

Odesláno

Tak jsem na to po asi šesti hodinách přišel. Chyba byla v potenciometru, který ty kolečka řídí (tj. To kolečko kterým se otáčí pro změnu režimu). Bylo otočené o 180 stupňů, takže ty nižší hodnoty (ofuk oken je vpravo, vyšší hodnota potenciometru) to vůbec nebralo.

Musím si ale zanadavat na ten horní šroubek na kterém drží kryt ventilatoru, s ním jsem bojoval dovnitř i ven dohromady snad hodinu. Ještě že to bylo v něčem jiném, protože jinak bych se zbláznil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...