dolezalr Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Zdravím..přestalo mi svítit levé potkavací světlo...pojistky ok a žárovka zkoušená na druhé straně a svítí ... konektor bez znamek poskožení nebo oxidace.. vím že se to tu řešilo ,ale nic z toho nevyřesilo můj problem děkuji za rady případně někdo z jižní moravy kdo by měl čas se na to podívat? 2.0 hdi 80kw rok 2002 novější typ páček Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen dnes sem z Hodonina odjel sem tam byl na navsteve u rodicu ale muzu teoreticky vikend 15-18.5 Citovat
davidse Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Poškozený konektor, zlomená drátek, zaoxidované kontakty v konektoru Citovat
dolezalr Odesláno 6. květen Autor Odesláno 6. květen (upraveno) před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: dnes sem z Hodonina odjel sem tam byl na navsteve u rodicu ale muzu teoreticky vikend 15-18.5 kdyz mi date na sebe kontakt ,tak se můžem domluvit ten vikend je ideal Upraveno 6. květen uživatelem dolezalr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen dame tomu tenhle tyden pokud se nekdo neozve tak se ozvu Citovat
dolezalr Odesláno 6. květen Autor Odesláno 6. květen (upraveno) ok..dekuju Upraveno 6. květen uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno před 18 hodinami Odesláno před 18 hodinami odpoledne smer hodonin pokud problem neni stale vyresen muzem se domluvit Citovat
dolezalr Odesláno před 17 hodinami Autor Odesláno před 17 hodinami (upraveno) koncim v praci v 5h az.. pokud budete jeste v hodonine.. a kdyz ano ,tak se nekde muzem potkat Upraveno před 16 hodinami uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
dolezalr Odesláno před 5 hodinami Autor Odesláno před 5 hodinami před 11 hodinami, dolezalr napsal: koncim v praci v 5h az.. pokud budete jeste v hodonine.. a kdyz ano ,tak se nekde muzem potkat tel.číslo 735938547 Citovat
pavelu96 Odesláno před 5 hodinami Odesláno před 5 hodinami Můžeš prosím přestat citovat přímo předchozí příspěvky (včetně těch svých ). Doporučuji přečíst pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ (zejména bod č.5) a řídit se jimi. Děkuji, že nebudeš přidělávat práci týmu moderátorů. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.