dolezalr Posted May 5 Posted May 5 Zdravím..přestalo mi svítit levé potkavací světlo...pojistky ok a žárovka zkoušená na druhé straně a svítí ... konektor bez znamek poskožení nebo oxidace.. vím že se to tu řešilo ,ale nic z toho nevyřesilo můj problem děkuji za rady případně někdo z jižní moravy kdo by měl čas se na to podívat? 2.0 hdi 80kw rok 2002 novější typ páček Quote
Havlicek.Lukas Posted May 6 Posted May 6 dnes sem z Hodonina odjel sem tam byl na navsteve u rodicu ale muzu teoreticky vikend 15-18.5 Quote
davidse Posted May 6 Posted May 6 Poškozený konektor, zlomená drátek, zaoxidované kontakty v konektoru Quote
dolezalr Posted May 6 Author Posted May 6 (edited) před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: dnes sem z Hodonina odjel sem tam byl na navsteve u rodicu ale muzu teoreticky vikend 15-18.5 kdyz mi date na sebe kontakt ,tak se můžem domluvit ten vikend je ideal Edited May 6 by dolezalr Quote
Havlicek.Lukas Posted May 6 Posted May 6 dame tomu tenhle tyden pokud se nekdo neozve tak se ozvu Quote
dolezalr Posted May 6 Author Posted May 6 (edited) ok..dekuju Edited May 6 by pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Quote
Havlicek.Lukas Posted yesterday at 02:53 AM Posted yesterday at 02:53 AM odpoledne smer hodonin pokud problem neni stale vyresen muzem se domluvit Quote
dolezalr Posted yesterday at 03:50 AM Author Posted yesterday at 03:50 AM (edited) koncim v praci v 5h az.. pokud budete jeste v hodonine.. a kdyz ano ,tak se nekde muzem potkat Edited yesterday at 04:20 AM by pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Quote
dolezalr Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago před 11 hodinami, dolezalr napsal: koncim v praci v 5h az.. pokud budete jeste v hodonine.. a kdyz ano ,tak se nekde muzem potkat tel.číslo 735938547 Quote
pavelu96 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Můžeš prosím přestat citovat přímo předchozí příspěvky (včetně těch svých ). Doporučuji přečíst pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ (zejména bod č.5) a řídit se jimi. Děkuji, že nebudeš přidělávat práci týmu moderátorů. Péťa 1 Quote
Recommended Posts