vojtmar Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Zdravím, Prosím o pomoc s protočenou pravou poloosou u Peugeotu expert tepee 2014 2.0hdi 120kw s automatickou převodovkou Aisin tf80sc. Nějaké tipy co s tím? Proč se to stalo? Kdo umí opravit? Jde vyměnit pouze tisícihran na výstupu? Nějaký tip kde sehnat díly? Moc děkuji VID_20260305_153326.mp4 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen (upraveno) ahoj, tipuju, že se sešly dvě opačné tolerance--velká díra v talířovém kole diferáku a malý průměr konce poloosy , opravit tak, že vyměnit to kolo a poloosu, nějaká renovace je nesmysl, osobně jsem tohle ještě neviděl edit: sundat jen diferenciál (nee převodovku) a vyměnit poškozený díl, poloosu novou nebo repasovanou, tipuju práci na 8 hodin Upraveno 6. březen uživatelem ozzy56 Citovat
martg Odesláno 20. březen Odesláno 20. březen tak tohle jsem ještě neviděl... přijde mi jako kdyby někdo měnil poloosu bůhví jaké kvality (za menší), nebo je možné že by to způsobily časté rychlé rozjezdy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.