Asuskoo Odesláno 21. prosinec 2025 Odesláno 21. prosinec 2025 Zdravim, mam Peugeot 5008 1.2 puretech 2021.zrazu mi prestal fungovat system start stop. Nevypisuje ziadnu závadu, len pri zastavení na križovatke 3x blikne kontrolka start stop, ale auto sa nevypne. nie ze by mi to extra vadilo (aj tak som to vacsinou vyplnal), ale rad by som vedel preco to prestalo fungovat. S autom iny problem nie je… teda mensi este ano… prestali sa zaklapat automaticky spätne zrkadla po zamknutí auta. diky za rady. Citovat
Ferry Odesláno 21. prosinec 2025 Odesláno 21. prosinec 2025 Mohla by byt vybita baterka. Pri castych kratkych jizdach moderni auta skoro nedobiji a akumulator trpi. Casto se pak sesype klidne do dvou let a je potreba koupit novy. Dnesni auta, ktera jezdi kratke trasy, je potreba aspon parkrat do mesice dobijet nabijeckou, aby se tomu predeslo. toru a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 21. prosinec 2025 Odesláno 21. prosinec 2025 Podle roku výroby se jedná o 5008 2 generace, takže přesunuto do správné sekce. Start-Stop se deaktivuje, když nejsou splněny všechny podmínky pro aktivaci, ale pokud to trvá delší dobu, tak odchází baterie. Já s tím takhle jezdil na 308 cca dva roky a při poslední kontrole mu bylo doporučeno, abych baterii pomalu vyměnil, protože ma jen 50%. Citovat
Asuskoo Odesláno 21. prosinec 2025 Autor Odesláno 21. prosinec 2025 Moze batéria spôsobovať aj nefunkčnosť zaklapania spätných zrkadiel? Citovat
pavelu96 Odesláno 21. prosinec 2025 Odesláno 21. prosinec 2025 (upraveno) Když bude hodně vybitá, tak určitě. U mě to bylo vadnou jednotkou BPGA a už to bylo ve fázi, že se neodkolopily zrcátka a startování trvalo cca 40 vteřin... To vypadá, že ty jednotky odchází docela často Mrkni do mého vlákna Upraveno 21. prosinec 2025 uživatelem pavelu96 Ferry ohodnotil 1 Citovat
Asuskoo Odesláno 21. prosinec 2025 Autor Odesláno 21. prosinec 2025 Dnes som jazdil dlhšiu trasu a zacalo to fungovat. Predtym auto cca mesiac stalo na mieste. Problem bude asi v baterke. Diky za rady Citovat
pavelu96 Odesláno 21. prosinec 2025 Odesláno 21. prosinec 2025 To jsem si myslel taky, výměna baterie a problém pokračoval úplně stejně jako se starou. A zbytek je popsán v mém vlákně Ferry ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.