steve99 Odesláno 8. prosinec 2025 Odesláno 8. prosinec 2025 (upraveno) Zdravím, obracím se na vás s prosbou o radu. U mého peugeotu 508Gt r.v. 2014 mám problém se sklonem světel. Levý světlomet mi nejde seštelovat nahoru. Při testu světel jakmile auto nastartuje, je pohyb obou světlometu stejný. Při ručním seřízení sklonu světla imbusem- pravé světlo jde štelovat otáčením proti směru hod ručiček a levé jen do určité míry která je ale pro jízdu moc nízká. Po odktrytí krytek ze strany motoru a jemném zakýváním prstem obou xenon výbojek není znát nijaký velký rozdíl ve vůlích. A žádná chybové hlášení nikdy nevyskočilo že by byl třeba motůrek K.O. Nemáte s tímto nějakou zkušenost? Díky moc Upraveno 8. prosinec 2025 uživatelem steve99 Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 8. prosinec 2025 Odesláno 8. prosinec 2025 @steve99 Není vypadá "čočka" z kloubu motorku náklonu? Citovat
steve99 Odesláno 8. prosinec 2025 Autor Odesláno 8. prosinec 2025 To mě nenapadlo.. zítra na to kouknu a dám kdyžtak vědět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.