Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj priatelia, prisiel na nas problem s FAP. Asi aj jeho zivotnostou, kedze nas bus ma uz vyse 270000 km ale aj stylom jazdy coho som si vedomy ze to prispelo k jeho koncu. Spravil som test a po vypojeni FAP motor uz nedusilo a isiel normalne. Aky mate nazor na cistenie zaneseneho fap firmou co sa s tym zaobera, alebo ako ste vyriesili takyto alebo obdobny problem co ste mali s fap. Nahrada neviem neviem kedze ich zivotnost je hrozne nizka co som sa docital a roesot vec radikalne vykuchanim fapu... No proste neviem, poradite? Dakujem za kazdu radu! Ozi, nas bus je Pezot 807, 2.0, rv 2006😉

Odesláno

...priatelia, nemate nejaky grif ako uvolnit toe pripecene skrutky z filtra? Namazal som ich teraz ci do zajtra povolia, ak nepojdu co s nimi? Na telese filtra mi nevadi ak nepojdu, flexa ich prehovorí a dam nove len na sonde za filtrom nejde uvolnit a ta ma hneva...

Odesláno

Namazal vcera vecer, dnes nahrial, pooklepaval a potom povolila, myslim ze najskor kvoli tomu ze praskla ked som zabral klucom. Myslim ze uz bola nacata lebo v mieste praskliny uz pri nahrievani prebleskovalo ked sa vypalovala necistota

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...