matvejson Odesláno 24. listopad 2025 Odesláno 24. listopad 2025 Ahoj priatelia, prisiel na nas problem s FAP. Asi aj jeho zivotnostou, kedze nas bus ma uz vyse 270000 km ale aj stylom jazdy coho som si vedomy ze to prispelo k jeho koncu. Spravil som test a po vypojeni FAP motor uz nedusilo a isiel normalne. Aky mate nazor na cistenie zaneseneho fap firmou co sa s tym zaobera, alebo ako ste vyriesili takyto alebo obdobny problem co ste mali s fap. Nahrada neviem neviem kedze ich zivotnost je hrozne nizka co som sa docital a roesot vec radikalne vykuchanim fapu... No proste neviem, poradite? Dakujem za kazdu radu! Ozi, nas bus je Pezot 807, 2.0, rv 2006 Citovat
ChouLu Odesláno 24. listopad 2025 Odesláno 24. listopad 2025 Čištění u starších € norem není problém pokud jej někdo nedělá sprejem nebo vodou Citovat
matvejson Odesláno 25. listopad 2025 Autor Odesláno 25. listopad 2025 ...priatelia, nemate nejaky grif ako uvolnit toe pripecene skrutky z filtra? Namazal som ich teraz ci do zajtra povolia, ak nepojdu co s nimi? Na telese filtra mi nevadi ak nepojdu, flexa ich prehovorí a dam nove len na sonde za filtrom nejde uvolnit a ta ma hneva... Citovat
matvejson Odesláno 26. listopad 2025 Autor Odesláno 26. listopad 2025 Podarilo sa, je vonku! Utrpel aj zranenie - matica na uchytenie sondy na vystupe sa rozpadla, uz bola ale menena, takze nive navarenie nebude az taky problém ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. listopad 2025 Odesláno 26. listopad 2025 nahříval jsi tu ,matku', nebo oklepal dokola a pak šlo sondu povolit ? tam v tom spoji většinou ty různé spreje nepomohou Citovat
matvejson Odesláno 26. listopad 2025 Autor Odesláno 26. listopad 2025 Namazal vcera vecer, dnes nahrial, pooklepaval a potom povolila, myslim ze najskor kvoli tomu ze praskla ked som zabral klucom. Myslim ze uz bola nacata lebo v mieste praskliny uz pri nahrievani prebleskovalo ked sa vypalovala necistota ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.