Hugo206 Odesláno 19. červenec 2006 Autor Odesláno 19. červenec 2006 Dneska sem se byl podivat na tu 406 jak sem psal vejs a ma to radiove ovladanej central.jenom jeden cudlik,vsechny okna v ele...ale superblokada a dojezdy nikde...:-( Citovat
psyxo Odesláno 26. červenec 2006 Odesláno 26. červenec 2006 no ja mam super blokadu a to mam jen predni okna v el. :D:D po klasickym zamknuti je superblokada to ze odpoji tahla zamku a pacek tim padem se do auta nejde dostat .. superblokada jsde sepnout pouze u v klidu stojiciho vozidla takze pri nehode je vse OK souvisi s vypnutim motoru .... okna vijizdeji samozrejme je to celkove odstaveni vozidla jak motorove tak zamkove .. proti kradezi i kdyz dneska ti stejne rozbijou okno:grr ale jinak je to fajn Citovat
majkl66 Odesláno 27. červenec 2006 Odesláno 27. červenec 2006 Cau vsichni, mam 406 Kombi r. 97 a mam klicek presne podle obrazku - 1 vellke a 1 male tlacitko. Nefunguje mi ani jedno. Vymenil jsem vevnitr 2 baterie a nic - nevite kde muze byt chyba - v klici nebo asi nekde v aute. Vubec nevim jak to funguje - mam to auto asi 3 nedele. Diky moc Citovat
Swallow Odesláno 27. červenec 2006 Odesláno 27. červenec 2006 Původně zaslal: majkl66 Cau vsichni, mam 406 Kombi r. 97 a mam klicek presne podle obrazku - 1 vellke a 1 male tlacitko. Nefunguje mi ani jedno. Vymenil jsem vevnitr 2 baterie a nic - nevite kde muze byt chyba - v klici nebo asi nekde v aute. Vubec nevim jak to funguje - mam to auto asi 3 nedele. Diky moc Asi bys to měl spárovat, když jsi měnil baterky v klíči.Viz. Citovat
majkl66 Odesláno 28. červenec 2006 Odesláno 28. červenec 2006 Jo jo, akorat jsem to tady objevil - tu debatu o parovani (podrzet tlacitko, otocit klicem, atd...) Videl jsem tady, ze ty postupy parovani se u kazdyho trochu lisi, jak by se to melo delat origos? Jinak diky moc, dnes to zkusim a dam vedet! Citovat
kadaver Odesláno 29. červenec 2006 Odesláno 29. červenec 2006 ...a ja som to na svojej 406 break 2001(4xelek.okna) vyriesil tak, ze som si domontoval modul na dovieranie okien. Stalo ma to 1,5ho prace a cca1500,- Sk Citovat
majkl66 Odesláno 31. červenec 2006 Odesláno 31. červenec 2006 Tak se mi to dalkovy o vikendu podarilo zprovoznit. Diky za radu. Citovat
bedo Odesláno 31. červenec 2006 Odesláno 31. červenec 2006 Původně zaslal: kadaver ...a ja som to na svojej 406 break 2001(4xelek.okna) vyriesil tak, ze som si domontoval modul na dovieranie okien. Stalo ma to 1,5ho prace a cca1500,- Sk musel si tahat nove kable do dveri alebo ako ? .. skus ten postup nejak opisat:) Citovat
OK406 Odesláno 27. říjen 2006 Odesláno 27. říjen 2006 Mám P406 2.0i 16V ve výbavě SV a klíč mám přesně jak je na fotu. To menčí tlačítko je k většímu zabezpečení vozidla a také k tomu, že když ho zmáčknu, tak se mi zavírají okna, která nejsou řádně zavřená. Citovat
@re Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 u mého kupátka (rv98) tam sblokada je a po stisknutí se dovírají okna... škoda že to nejde naopak... že po odemknutí by se okna otevřela... octy to myslím umí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.