Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Souhlas s Ondrou. GPS modul + N-70 a Eurotel navigace za měsíční paušál 140,-. Ze začátku se mi to dycky v ten \"správnej\" okamžik raflo, ale teď je už OK. Nejvíc problémů vzniká mezi sedačkou a přístrojem.:D

Odesláno

No já nevím 140 kč je za ČR, kde tak zas moc navigaci nepotřebuji, ale v zahraničí to bude za trochu jiný peníz , vzhledem k množstvím dat. Tam to lze omezit vypnutím mapových podkladů, nechat jen instrukce ale to není zase ono. Docela dost mi toho už prošlo rukama a nikdy už nechci smartfoun (posledni SE P910i) a už vůbec ne vše GPS,GSM a PDA v jednom.

Jednoúčelová navigace má jen jednu výhodu (zatím) TMC.

Odesláno

v podstate je to to same jako FSC Loox N560, akorat to ma o 220Mhz pomalejsi procesor a je o 3500 levnejsi :)

s Miem jsem se jeste v realu nesetkal, takze nevim

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Souhlas s Ondrou. GPS modul + N-70 a Eurotel navigace za měsíční paušál 140,-. Ze začátku se mi to dycky v ten \"správnej\" okamžik raflo, ale teď je už OK. Nejvíc problémů vzniká mezi sedačkou a přístrojem.:D

no nevim, a neni lepsi si nahrat do N70 na kartu vsechny mapy? ma to teda treba 400MB (mapy), ale zadnej pausal :D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

v podstate je to to same jako FSC Loox N560, akorat to ma o 220Mhz pomalejsi procesor a je o 3500 levnejsi :)

s Miem jsem se jeste v realu nesetkal, takze nevim

docetl jsem se, ze je u N560 pomala inicializace GPS co je na tom pravdy? nemas zkusenosti?

A pobezej tam TomTom mapy? popr. jiny?

Odesláno

tomtom bezi na vsech operacnich systemech jako WM5, WM2003, nebo Palm, pak je taky verze pro symbian pro mobilni telefony

pomala inicializace GPS myslim u N5XX neni, do minuty se to chyta, je to stejny jako u ostatnich ( napriklad Acer N35, yakumo delta X apod. )

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tomtom bezi na vsech operacnich systemech jako WM5, WM2003, nebo Palm, pak je taky verze pro symbian pro mobilni telefony

pomala inicializace GPS myslim u N5XX neni, do minuty se to chyta, je to stejny jako u ostatnich ( napriklad Acer N35, yakumo delta X apod. )

a dle tveho nazoru je to dobra volba?

Odesláno

Mám Loox N560 a můžu jen doporučit. A rozdíl mezi Miem 550 je zásadní v displeji. N560 má VGA 640x480, Mio jen 320x240 a to je v reálu sakra rozdíl. Těch 3500 za to stojí. Tomtom VGA neumí využít ale iGO 2006 ano . Já jsem z Looxem N560 za 3 měsíce max. spokojen.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Mám Loox N560 a můžu jen doporučit. A rozdíl mezi Miem 550 je zásadní v displeji. N560 má VGA 640x480, Mio jen 320x240 a to je v reálu sakra rozdíl. Těch 3500 za to stojí. Tomtom VGA neumí využít ale iGO 2006 ano . Já jsem z Looxem N560 za 3 měsíce max. spokojen.

Supr, dik za zkusenost

• O 10 let později...
Odesláno

Ahojte,

som novým majiteľom Peugeot -u 508 SW, 2013. Mám v ňom nainštalovaný tento softvér od predchádzajúceho majiteľa: viď príloha. Som si istý, že nie je originálne inštalovaný výrobcom. Je tam navigačný softvér iGO. Neviete mi, prosím, poradiť, ako update -ovať mapy?

Slot na SD kartu nevidím. Je tu, samozrejme, vstup na USB kľúč, ale nemám skúsenosti s update -ovaním "auto softvéru". Stačila by mi aj linka niekde na 

https://forum.xda-developers.com/

Dík.

IMG_20170323_172333_web.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...