MartinZilincan Odesláno 28. červenec 2025 Odesláno 28. červenec 2025 Ahojte, mám jeden problém s levom... V chladnejšom období, alebo keď sa autu jednoducho chce tak z motorovej časti ide klepkavý/cvakavý zvuk. Najviac tento zvuk človek počuje pri jazde dole kopcom bez plynu, toto klepkanie sa objaví spontánne a rovnako aj zmizne na podobnom princípe, najmä po prejdení po hrbe, zatočení volantu, stlačení spojky pridaní a pustení spojky atď, podvozkové komponenty sú všetky nové rovnako ako aj silentbloky motora. Na voľnobehu mi príde akoby je toto cvakanie prítomné no stupňuje sa a na určitej úrovni ide akoby odznova a znova sa stupňuje. Nejaké rady? Ďakujem Citovat
pavelu96 Odesláno 28. červenec 2025 Odesláno 28. červenec 2025 Je super, že víme že máš problém s "levom", ale lepší by bylo, kdyby jsi napsal, že se jedná o 308 z roku 2008. Pokud ano, tak je logické vložit toto téma do sekce 308. Ale jsi zde "pouze" tři roky, tak asi nevíš... MartinZilincan a Péťa ohodnotil 1 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2025 Odesláno 28. červenec 2025 ahoj, když to jde od motoru co řetízek mezi vačkami ? podle roku výroby 2008 a asi i dosti najetých kilometrů by to mohl dělat Citovat
MartinZilincan Odesláno 30. červenec 2025 Autor Odesláno 30. červenec 2025 retiazku som menil spolu s rozvodmi pri cca 320k km, dnes mám 350k, mne sa to vidí akoby niektorý so vstrekov aj po pustení plynu stále striekal trochu nafty do valcov, dnes som ho bol prebehnúť 150km a po zahriatí to robilo celkom často avšak jedna vec ma upokojuje, keby to bol nejaký komponent napr vačka, kluka atď tak by to robilo vždy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.