Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mám jeden problém s levom... V chladnejšom období, alebo keď sa autu jednoducho chce tak z motorovej časti ide klepkavý/cvakavý zvuk. Najviac tento zvuk človek počuje pri jazde dole kopcom bez plynu, toto klepkanie sa objaví spontánne a rovnako aj zmizne na podobnom princípe, najmä po prejdení po hrbe, zatočení volantu, stlačení spojky pridaní a pustení spojky atď, podvozkové komponenty sú všetky nové rovnako ako aj silentbloky motora. Na voľnobehu mi príde akoby je toto cvakanie prítomné no stupňuje sa a na určitej úrovni ide akoby odznova a znova sa stupňuje. Nejaké rady? Ďakujem :D 

Odesláno

retiazku som menil spolu s rozvodmi pri cca 320k km, dnes mám 350k, mne sa to vidí akoby niektorý so vstrekov aj po pustení plynu stále striekal trochu nafty do valcov, dnes som ho bol prebehnúť 150km a po zahriatí to robilo celkom často avšak jedna vec ma upokojuje, keby to bol nejaký komponent napr vačka, kluka atď tak by to robilo vždy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...