xixitt Odesláno 9. červenec 2025 Odesláno 9. červenec 2025 Ulomilo se mi lanko pohonu levých bočních dveří u očka na vozíku. Nevíte někdo, jestli se dá koupit a vyměnit samostatně jen to lanko a nebo se musí vyměnit celý pohon? Ideálně kdyby někdo měl schéma s čísly dílů. Díky Citovat
martinecondrej Odesláno 10. červenec 2025 Odesláno 10. červenec 2025 je nějaká fotka? Ideál rozebrané a postup Jinak chvilka hledání a 9808416980 je to pro pravé dveře. Mohlo by to být ono. Jen lanko jsem zatím nenašel Citovat
P607Olda Odesláno 13. červenec 2025 Odesláno 13. červenec 2025 @martinecondrej jak to hledáš? Kdysi jsem hledal v Serviceboxu, ale to už nejde. Konec lanka se dá různě zbastlit, podle využitelného prostoru a požadované síly. Lanko se koupí v obchodě, koncovka se udělá např. šroubek s okem. Nyní nerozepisuju podrobnosti, pokud bys to chtěl takto řešit, mám vyzkoušeno několik způsobů. Citovat
martinecondrej Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 doslovně jsem to zadal do googlu a většinou si pomůžu obrázky Citovat
xixitt Odesláno 26. červenec 2025 Autor Odesláno 26. červenec 2025 Číslo dílu už jsem našel. Je to 9808246880. Ale je to celý pohon za cenu okolo 500€ a to se mi jen kvůli lanku dávat nechce. Asi to budu muset nějak zbastlit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.