HOFA Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Potřeboval bych poradit,vždy když dojedu do garáže ze zapnutou aut.klimou,tak na zemi objevuju docela doct velké kapky vody ,no nejprve jsem myslel ,že mám vadnou hadici u vody od chladiče ,tak jsem ji aktivně vyměnil,no včera jsem opět se zapnutou klimu přijel garážovat a ejhle,voda na zemi zase. Dnes jsem jezdil bez zapnuté klimy a při dojezdu do garáže ,voda žádná,snad jen pár kapek. Tak se chci zeptat ,jak to je s tou kondenzací vody,při klimatizování a v jak velikém množství je třeba brát na zemi pod vozem jako normální. Myslím ,že hadici jsem měnil hodně zbytečně,no zkušenost za litr.:myslim:myslim Citovat
Martinsk Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Prečítaj si návod. Tam píšu, že je úplne normálne že pri zapnutej klíme zostáva voda pod autom. Je to dané tým, že prechodom vzduchu cez výparník sa tam vyzráža vzdušná vlhkosť. Citovat
berger Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 U mna byva v garazi rozliaty asi tak 0,5 - 1,0 liter vody - nakolko tam mam dlazbu a je to cez spary rozlezene, mozem sa aj mylit. Citovat
bladerunner Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 to hádam nie:o to sa mi zdá trocha veľa:myslim Citovat
jardas Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 tak zkus ten 0,5-1 litr odchytit do nádoby a uvidíš, ale je to opravdu normální, je to zkondenzovaná voda z výparníku klimatizace ateče to v místě pod středovým panelem u příčky mezi motorem a kabinou. Až dorazíš, tak se podívej, kdyby to byl chladič, tak to poteče nejspíše zepředku auta. Citovat
JarinoRS Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 klima ti netecie, to by bola \"ina voda\" keby tiekla. ani pivova flasa netecie, ked ju vyberies z chladnicky a predsa je mokra a su na nej kvapky vody Citovat
jardas Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 tak si přečti manuál, tam o tom píší Citovat
HOFA Odesláno 27. červen 2006 Autor Odesláno 27. červen 2006 Tak borci díky za uklidňující odpovědi. Citovat
jardas Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: JarinoRS myslis mna? Nejen tebe, o asi 4 vyse to psal i Martinsk. Asi na tom něco bude, když je to i v manuálu. Citovat
JarinoRS Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: jardas Původně zaslal: JarinoRS myslis mna? Nejen tebe, o asi 4 vyse to psal i Martinsk. Asi na tom něco bude, když je to i v manuálu. prave preto som nepochopil, ze si JA mam precitat manual s tou pivovou flaskou to hadam pochopil kazdy, napisal som to polopatisticky Citovat
tomike Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Tak Vas zdravim maniaci. Uz dva tyzdne som majitelom 2.0 Hdi. Zaujala ma tato debata a chcem sa opytat ci je normalne, ze to tecie aj hodinu po vypnuti motora. Steka to po prvom tlmici vyfukú, teda je tam asi katalyzator.Je to O.K? Citovat
tomike Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 sorry mam 406 hdi,ale to dufam nevadi Citovat
Crush Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Vcera som konecne prebral svoju 307ku s automatickou klimou. Dnes v praci som bol na obed ukazovat kolegyni auto a ta si vsimla tiez velku mlaku pod autom. Tak dufam, ze to je ta voda o ktorej pisete. Ale vystrasil som sa poriadne :-) Citovat
Mila_S Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Nevím, proč to tu melete pořád dokola, už ve druhém příspěvku to Martinsk odpověděl zcela vyčerpávajícím způsobem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.