Jirkap Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 I pro nováčka platí pravidla!!! http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Použíj tlačítko hledání nebo tento odkaz: http://www.peugeot-club.com/forum/misc.php?action=search [upravil dne 26/6/06 Jirkap] Citovat
Gargamell Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Tak já bych si dal pozor na motor - jestli jde, tak jak má (poslech). Pak bych zkusil spojku, která u HDi-ček odchází. Také bývají problémy se zadní nápravou - ta se ozve, když je pryč. No a jinak klasika - jestli lícují všechny díly atd...Ještě rada na závěr - podívej se po silnějším motoru - 80 KW - ten slabší je na tak velké auto docela slabej. Ale to záleží na tobě a co od vozu očekáváš. [upravil dne 26/6/06 Gargamell] Citovat
barenst Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Ja bych doporucil s kupovanym autem zajet do servisu a treba udelat i diag , ten ukaze hodne zajimave veci , ty penize se za to vyplati utratit , daji se odhalit i problemy s motorem a jine veci . Citovat
Guest f3rdaaa Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Ja bych ti poradil 2.2HDI Ta slabsi 2.0 je slaba a ta 110k ma nekdy problemy. Resil jsem to tu i ja i par jinych lidi (po delsi jizde do kopce se prepne do nouzoveho rezimu). Byl jsem s tim tak 10x v servisu, tak si nevedeli rady, tak postupne vymenovali co se dalo. Ted uz to mam tak 2 nebo 3 mesice ok, ale kdo vi, kdy se to zas pose*e. Nejhorsi, ze to nedela pravidelne... Citovat
MichalVala Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 A nech si zkontrolovat rozvodak. Az ti praskne tak se budes divit co se stane Citovat
Jirkap Odesláno 27. červen 2006 Autor Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: anawarr Původně zaslal: f3rdaaa Ja bych ti poradil 2.2HDI... OTÁZKA: ona se dělala 406 s 2.2 HDi? No jasně, že se dělala jak benzín tak i nafta Citovat
Ladis Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Máš vybranou značku, typ auta a motor. Takže bych trochu nastudoval stránky jako je např. www.sdruzeni-sova.cz Vyvarovat se co nejvíc všelijakým předělávkám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.