Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já bych si dal pozor na motor - jestli jde, tak jak má (poslech). Pak bych zkusil spojku, která u HDi-ček odchází. Také bývají problémy se zadní nápravou - ta se ozve, když je pryč. No a jinak klasika - jestli lícují všechny díly atd...Ještě rada na závěr - podívej se po silnějším motoru - 80 KW - ten slabší je na tak velké auto docela slabej. Ale to záleží na tobě a co od vozu očekáváš.

[upravil dne 26/6/06 Gargamell]

Odesláno

Ja bych doporucil s kupovanym autem zajet do servisu a treba udelat i diag , ten ukaze hodne zajimave veci , ty penize se za to vyplati utratit , daji se odhalit i problemy s motorem a jine veci .

Odesláno

Ja bych ti poradil 2.2HDI Ta slabsi 2.0 je slaba a ta 110k ma nekdy problemy. Resil jsem to tu i ja i par jinych lidi (po delsi jizde do kopce se prepne do nouzoveho rezimu). Byl jsem s tim tak 10x v servisu, tak si nevedeli rady, tak postupne vymenovali co se dalo. Ted uz to mam tak 2 nebo 3 mesice ok, ale kdo vi, kdy se to zas pose*e. Nejhorsi, ze to nedela pravidelne...

Odesláno
Původně zaslal: anawarr

Původně zaslal: f3rdaaa

Ja bych ti poradil 2.2HDI...

OTÁZKA: ona se dělala 406 s 2.2 HDi?:myslim

No jasně, že se dělala ;) jak benzín tak i nafta

Odesláno

Máš vybranou značku, typ auta a motor.

Takže bych trochu nastudoval stránky jako je např. www.sdruzeni-sova.cz

Vyvarovat se co nejvíc všelijakým předělávkám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...