Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pánové měl jsem stejný problém s klimou taky mi do měsíce utekla. ale dozvěděl jsem se že existuje lepidlo které zacelí drobné dírky, v případě že vám to uteče během čtrnácti dnů dá se to opravit lepidlem když to uteče dřív tak to nepomáhá. je to americké lepidlo které při kontaktu se vzdušnou vlhkostí polimerizuje a vytváří pevnou slupku. jediná navíhoda je cena aplikace lepidla se provádí s plněním lepidlo stojí 2800,- a náplň od 800,- - 1500,- jek kde.

Ty peníze jsem do toho vrazil a mám klid:roker

Odesláno
Původně zaslal: peton24

Zničoho nič mi prestal fúkať studený vzduch, ale kontrolka klími mi ide asi mi došiel freon, kolko stoji doplnenie???:myslim [/qu

www.temposervis.cz akce klima 395,- doplnení, vyčištení......

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Proky

To s tou vodou by mě taky zajímalo a ještě něco občas se mi stává že se mi z klimatizace kouří co to může být???

mate ucpanou hadicku, ktera vede pod auto a odvadi zkondenzovanou vodu ( na chladnem vyparniku se vysrazi voda stejne jako kdyz prinesete neco studeneho do teple mistnosti ) voda se pak hromadi v rozvodech vzduchu pod palubkou a vyteka tam kde nema

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

mate ucpanou hadicku, ktera vede pod auto a odvadi zkondenzovanou vodu ( na chladnem vyparniku se vysrazi voda stejne jako kdyz prinesete neco studeneho do teple mistnosti ) voda se pak hromadi v rozvodech vzduchu pod palubkou a vyteka tam kde nema

aha tak to jo a nevíš z čeho je ten kouř??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...