peton24 Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Zničoho nič mi prestal fúkať studený vzduch, ale kontrolka klími mi ide asi mi došiel freon, kolko stoji doplnenie??? Citovat
peton24 Odesláno 25. červen 2006 Autor Odesláno 25. červen 2006 Jedná sa o model 306 break r.v 98 break 1,9 TDI. Citovat
pupik Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: Béďa tady http://www.klimaauto.cz/autoklimatizace.php:super Citovat
Spetr Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 pánové měl jsem stejný problém s klimou taky mi do měsíce utekla. ale dozvěděl jsem se že existuje lepidlo které zacelí drobné dírky, v případě že vám to uteče během čtrnácti dnů dá se to opravit lepidlem když to uteče dřív tak to nepomáhá. je to americké lepidlo které při kontaktu se vzdušnou vlhkostí polimerizuje a vytváří pevnou slupku. jediná navíhoda je cena aplikace lepidla se provádí s plněním lepidlo stojí 2800,- a náplň od 800,- - 1500,- jek kde. Ty peníze jsem do toho vrazil a mám klid:roker Citovat
kajak Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Původně zaslal: peton24 Zničoho nič mi prestal fúkať studený vzduch, ale kontrolka klími mi ide asi mi došiel freon, kolko stoji doplnenie??? [/qu www.temposervis.cz akce klima 395,- doplnení, vyčištení...... Citovat
Jiri Odesláno 6. červenec 2006 Odesláno 6. červenec 2006 Mám jiný problém.:myslimPři puštěné klimě se objevuje voda na podlaze u spolujezdce.V čem je problém.Díky za odpovědi.Mam P306 rv 2000 1,6 Citovat
Proky Odesláno 16. červenec 2006 Odesláno 16. červenec 2006 To s tou vodou by mě taky zajímalo a ještě něco občas se mi stává že se mi z klimatizace kouří co to může být??? Citovat
Ferry Odesláno 16. červenec 2006 Odesláno 16. červenec 2006 Původně zaslal: Proky To s tou vodou by mě taky zajímalo a ještě něco občas se mi stává že se mi z klimatizace kouří co to může být??? mate ucpanou hadicku, ktera vede pod auto a odvadi zkondenzovanou vodu ( na chladnem vyparniku se vysrazi voda stejne jako kdyz prinesete neco studeneho do teple mistnosti ) voda se pak hromadi v rozvodech vzduchu pod palubkou a vyteka tam kde nema Citovat
Proky Odesláno 17. červenec 2006 Odesláno 17. červenec 2006 Původně zaslal: Ferry mate ucpanou hadicku, ktera vede pod auto a odvadi zkondenzovanou vodu ( na chladnem vyparniku se vysrazi voda stejne jako kdyz prinesete neco studeneho do teple mistnosti ) voda se pak hromadi v rozvodech vzduchu pod palubkou a vyteka tam kde nema aha tak to jo a nevíš z čeho je ten kouř?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.