Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

vyskace nekam do ruzku k zrcatkum a nebo na palubku do rohu, smer do stredu vozu ;)

A co je spatneho na vyskacich vzadu na sloupcich pod strechou, nasmerovane do stredu vozu?
Odesláno
Původně zaslal: Béďa

vyskace nekam do ruzku k zrcatkum a nebo na palubku do rohu, smer do stredu vozu ;)

Nemáš náhodou fotečku, jak to v těchto místech vypadá? nerad bych narušoval estetiku svého vozu :D

Odesláno

Chlapi problem: pro jistotu jsem to všechno proměřoval a vyšlo mi, že hloubka je už teď mezi 62 až 65mm + rezerva na vypodložení repráků cca 5 až 10mm, takže s tím problém nebude, jenže sem proměřoval i tu díru na šířku a ta je nějakých pouze 15cm :bojim . Jste si na 100% jisti, ze se do ni ty bluecka vejdou? Upozorňuju, že mám 306xrd z roku 1994...

Odesláno
Původně zaslal: rOMIK306xrd

A co je spatneho na vyskacich vzadu na sloupcich pod strechou, nasmerovane do stredu vozu?

Až je budeš mít doma, tak je provizorně zapoj a zkoušej, poznáš sám ...!!! :roker

[upravil dne 27/6/06 mirek-ji]

Odesláno
Původně zaslal: mirek-ji

Až je budeš mít doma, tak je provizorně zapoj a zkoušej, poznáš sám ...!!! :roker

Já mám totiž strach, ať jim vepředu na palubce neublíží sluníčko...

Odesláno

Jestli ti jde pouze o průměr, tak je potřeba odříznout trochu plastu z tapecu (viz. fotky v odkazu o pár odpovědí nazpět)!

Ja vím, v těch dveřích je to odstupňované tak, že budu muset uřezat plastové hnízdo pro 10cm repro a hnízdo pro 13 cm repro, zůstane mi tam poslední \"hnízdo\", to by mělo být pro 165mm, jenže já naměřil jenom něco kolem 150mm (+-3mm). O to mi jde, víš? Ty fotky sem si prohlídnul (chválím čistou práci:super), jenže ty jsou z novějšího modelu...

Odesláno

Já sem chtěl dát výšky na palubku kam patří ale musel bych překopat vedení do dveří tak sem je radši přimontoval k zrcátku zevnitř. Kabely se pak natahovaly mnohem líp.

Odesláno

Podařilo se mi najít fotku před zásahen... Máš to na starým modelu stejný?

Já to tam mám trochu jinak. Zítra to zkusím vyfotit (mobilem :grr ) a pošlu to sem.

Odesláno

Tak fotku sem nedám( to se radši dříve nahackuju do NASA, než mi nějaký server dovolí založit si stránky a nějakým rozumným způsobem na ně něco nahrát...:grr).

Aspoň sem ty fotky moje vs. tvoje srovnával a mám to skoro stejný, jenom moje krycí mřížka má jiný tvar. Jestli to máš ovšem přišroubované v těch třech dírách, co jsou vidět na tom největším obvodu, tak budu mít asi problém... :nevim Ale co, uvidím v pátek (to už bych ty repráčky měl mít doma ;) )

1.jpg

Odesláno

Já mám totiž strach, ať jim vepředu na palubce neublíží sluníčko...

....jsem se zase pobavil :D

a co vlastně vidíš za dobré mít je vzadu? :aut

je to samozdřejmě nesmysl, bude to jako by jsi je neměl a vpředu ti bude chybět část spektra stejně jako u koaxů.

sluníčko jim neublíží, autohifi je na to stavěné narozdíl od domácího a to jak na teplo tak na zimu:mrk

vějškače maj plastové domečky takže je pohodlně přišroubuješ kamkoliv na palubku sloupek nebo dveře

Odesláno
Původně zaslal: mk405

....jsem se zase pobavil :D

a co vlastně vidíš za dobré mít je vzadu? :aut

je to samozdřejmě nesmysl, bude to jako by jsi je neměl a vpředu ti bude chybět část spektra stejně jako u koaxů.

sluníčko jim neublíží, autohifi je na to stavěné narozdíl od domácího a to jak na teplo tak na zimu:mrk

vějškače maj plastové domečky takže je pohodlně přišroubuješ kamkoliv na palubku sloupek nebo dveře

Vzadu u stropu by byly chráněné před sluníčkem :D a pokud by byly směrované do středu vozu, tak sem si myslel, že by zas tak velké zvukové ztráty být nemusely... No když já si tak nějak zvyknul na to, že mi hraje hudba zezadu. No nicméně radši dám na radu zkušenějších (tím myslím i tebe ;) ) a vejškáče půjdou dopředu na palubovku, nebo na sloupky těsně nad palubovkou (jinde by se mi asi nelíbily...)

Odesláno

Už je mám doma :D zkusil jsem je provizorně zapojit a hrajou fakt hezky... Teď budu mít asi problém je do toho plastu vůbec napasovat, ale snad tam nějak sednou... Když, tak si vezmu na pomoc pilník :D Vidím totiž trošku problém v tom je vůbec napasovat do toho plastu...

[upravil dne 1/7/06 rOMIK306xrd]

Odesláno

Heuréka, už jsou tam :super Hrajou fakt dobře. V kombinaci s těmi zadními ovály mám teď v autě fakt dobrý zvik. Akorát mě trošku stve, že teď nemůžu mít v předních dveřích ty originál krytky repráků, protože se mi tam kvůli tomu kónickému sředu reproduktoru nevejdou. Teď budu muset vymyslet něco jiného :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...