Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Central na 206

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem P206 1.4 rok 2002, jako bouracku, nekdo si dal tu praci a rozebral skoro celou palubovku a kabelaz pod ni. Uz jsem to jakstaks dal dohromady, ale nejede mi central - serva jsou na svym miste, mam central na klic. Elektrika je zapojena, pojistky jsem kontroloval - pod palubovkou a u motoru, vse OK. Jelikoz Peugeota neznam a nemam k dipozici ani zadny manual prosim o radu, jestli muze byt nekde neco presureno ci odpojeno atd. Zamknout klicem dvere normalne jde. Central nedela zadny zvuk, vypada, ze je odpojen, jen nevim kde :-( Nevim kde uz dal hledat, tak prosim o radu. Predem moc dekuju

Odesláno

a mas tam pod palubkou zapojenou i tu ridici jednotku ? mela by byt u spolujezdce za kastlikem, nejspis krabicka sede barvy cca 7x4x1.5 cm

Odesláno

tak nic takoveho jsem tam nenasel :-( zadna krabicka ani zadne nezapojene draty... Nejaky jiny napad?

Odesláno

U 206 není samostatná řídící jednotka pro centrál, vše je integrováno v BSI nad spojkou, teda pokud to je centrál originál z výroby. Proměřit kabeláž od jednotky BSI do dveří, proměřit zámky pokud to bude OK, tak jedině jednotka BSI. Není možné, že je tam daná jiná jednotka BSI, která nemá centrál?

Odesláno

Nad spojkou? Ridici jednotku jsem nasel v motorovym prostoru vedle nadobky na vodu. Jestli je RJ menena, nevim, rekl bych, ze ne, nevim jak to poznat.

Odesláno

neni k dispozici nejaky manual resp. schema zapojeni? nechce se mi kvuli centralu rozdelavat celou elektriku

Odesláno

Pod poistkami je cierna skrinka a je na nej napis BSI. Odspodu su konektory a cierny 16 pinovy je aj na central. Pin 16 je zamykanie a pin5 je odomykanie. Na tychto pinoch je stale GND a pri zamknuti alebo odomknuti ide na urcity pin 12V.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...