Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidičky mám problém,potřebuju zjistit to numero co je na altiku,kvůli výměně uhlíků a středu,na mém je to špatně čitelné a nebo kde to najdu na netu,nejake info :-))

Odesláno

jinak altík jsme vyndali a vyměnili kolektor,uhlíky a ložiska materiál vyšel na 1500kč a je to chuťovka ho měnit,nevím jak 2,1,ale tady je to za trest,musí se pustit motor níž.

Odesláno

Každopádně je demontáž altíku chuťovka, ale já motor níž nespouštěl, ale opětovné napnutí řemene mi dalo pořádně zabrat a musel jsem si udělat napínací přípravky. Jevilo se mi to jako snadnější, než spouštět motor.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

čaute tak i já se přidám do klubu, mám problém pravděpodobně s altíkem, projevuje se to kolísáním, třeba osvětlení v kabině a teď i potkávací světla to vše při volnoběhu, také se mi ozývá jako by praskání z altíku, pokud je to v háji zvažuji repasi nebo koupi staršího, ale u toho staršícho nevím, zda-li mi bude pasovat z jakékoli 605 i starších ročníků.:myslim

Odesláno

Kasli na starsi daj si spravit svôj ten istý problem som mal aj ja regulátor napätia na altiku ale keby som bol vedel ze to opravim aj sam objednam ho cez ELIT za 500 sk jednoduche ako facka PS a vycisti kostrenie

Ja som svoj pokazil tym ze som tam narval xenony na stavajucu kablovacku a neprecistil zemniace kable hlavne na bloku motora inac mne vraveli ze to pasuje aj z avie neviem neskusal som :papa

Odesláno

Kasli na starsi daj si spravit svôj ten istý problem som mal aj ja regulátor napätia na altiku ale keby som bol vedel ze to opravim aj sam objednam ho cez ELIT za 500 sk jednoduche ako facka PS a vycisti kostrenie

Ja som svoj pokazil tym ze som tam narval xenony na stavajucu kablovacku a neprecistil zemniace kable hlavne na bloku motora inac mne vraveli ze to pasuje aj z avie neviem neskusal som :papa

Odesláno
Původně zaslal: detrhomer

na 2,5 z jine 605 nez 2,5 altik nejde,mam vyzkouseno jine uchyty i jine ampery 120A a repase me stala 2200. Loziska obe,kolektor,uhliky a prace tak 4Hod.

no vidis :)

Odesláno

Koukám, že vy asi ještě máte kryty zespodu :super

Já jsem přehazoval motor a altík jsem lehce vyčistil, před tím fungoval :-)

Když jsem ho dal zpět, tak klasika, po nastartování na mě slabě svítil, potvora :-(

Tak jsem vzal druhý altík a během 20. minut přehodil.

Samozřejmě, systém spodem vrchem :-)) Ale NEMÁM tam klímu, takže jednoduchší :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...