ftibor Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Má niekdo elektrické schemata na Peugeot 406 1.8 v16 rok výroby 2002? Keď niekto sa najde, tak by som potreboval aj za protihodnotu. Ďakujem Citovat
Péťa Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: ftibor Má niekdo elektrické schemata na Peugeot 406 1.8 v16 rok výroby 2002? Keď niekto sa najde, tak by som potreboval aj za protihodnotu. Ďakujem Co takhle pouzit tlacitko hledani? Vypada takhle: Schemata najdes tady Citovat
ftibor Odesláno 26. červen 2006 Autor Odesláno 26. červen 2006 Na tej stránke čo sú schémy to mám nakolko som kúpil knížku na opravu Peugeot 406. Buď tak dobrý najdi my magnetickú spojku kompressoru klímy.Kde najdem na schematu, ja mám motor s klímou EW7. Na schématu som našjel len \"ukazatel tlaku\" čo podla mňa môže byť maximalne len \"tlakový spínač\" ale, že kde je zapojená magnetická spojka kompressoru klímy to som darmo hladal. Takže tie schemata za moc nestojí. Citovat
Péťa Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Ty schemata jsou z knizky \"Jak na to...\" Takze pro tebe zbytecne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.