Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

308 SW(T9)Výmena kapoty za oceľovú(Lev ulovil jeleňa)

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím, je tu niekto zorientovaný v kapotách pre T9? Bohužiaľ mi jeleň skokom vykonal na aute nechcený facelift😳, takmer všetko som už pozháňal použité a orginálne (plastové veci okolo chladiča).  Pri cenách použitých kapot mi ustrelilo dekel, jednak je ich málo(logicky, väčšinou sa auto zruší na predok), ale ceny sú šialené, tak rozmýšľam nad oceľovou náhradou, ale aj tam najlacnejšie vychádza verzia pre facelift, a netuším či bude pasovať, je rozdiel len v otvoroch pre levíča a tom malom prelise? edit - ok, nebude, musela by sa meniť maska a asi aj svetlá a nárazník. Svetlá by mi až tak nevadili  - jedno je rozatomizované a druhé má odtrhnuté úchyty - na to je síce opravná sada). 

Upraveno uživatelem 21Grams
  • 21Grams changed the title to 308 SW(T9)Výmena kapoty za oceľovú(Lev ulovil jeleňa)
Odesláno

No pri 10 ročnom aute s 300k je to asi najmenší problém :) Pokúšam sa zohnať originál aj vo farbe a ušetriť za lakovanie, ale je ich ako šafránu. Rozmýšlal som aj nad zmenou na facelift s led svetlami, ale zrejme to obnáša aj prednú masku, nárazník, hmlovky, držiak mriezky, mriezku, no skoro všetko. 

Odesláno

Ale to je na T7...T9 predfacelift ani neviem zohnať novú hliníkovú (9802163180), našiel som len facelift za 660 EUR. Asi budem teda trpezlivý. Alebo vyklepem starú, s trochou snahy😂deer.thumb.jpg.66940e6daabdc9ad63c2a8f43da6169b.jpg

Odesláno

Diky Zabak, ešte stále som sa nerozhodol či ísť do FL, alebo originálu. Cez víkend ešte dávam dole predný nárazník, utrpel pár prasklín ale ak budú úchyty OK, asi ostane. Je zlomený jeden držiak intercooleru takže musím checknúť aj ten či je tesný. A mechanizmus stieračov, už dorazil nový kryt. 

Hodne by mi pomohlo ak by niekto vedel, či pasujú FL svetlá 9816990680, 9816990580 v kombinácii so starým zvyškom. Svetlá totiž kúpiť musím, na starých som mal pre stretávačky legálne osram LED H7,diaľkové HB3 nie sú legálne. V týchto môžem mať aj diaľkové.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...