tumas Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 Ne,stačí jedno.Akorat ja ten můj dotaz a odpovědi nemůžu najit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 Svůj dotaz máš hned o příspěvek zpět, a pokud na něj není odpověď v diskuzi výše tak je třeba vydržet, někdo ti třeba odpoví. Tady: pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
tumas Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 Ahoj jde tlačítko SOS nějak odpojit, nebo předělat,aby to volalo do Č.R. a ne do Francie? Během jízdy mi to samo začlo volat do Francie a bylo to psycho,mluvil tam asi záznamník a po 30 minutach řevu se mi ozvala Emergenci tady u nás v čechách a vypli to na dálku. A s dalším nastartováním opět to volalo......Co tam může být špatně na voze?Děkuji Tomáš Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 treba senzor narazu v aibagu ?? to auto asi bezduvodne nevola chce to diag Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.