Zeier Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Ahojte kuci, poradte me prosim nekdo, kde se nachazi u dvěstěšestky 1.4i palivovy filtr a taky jestli je potreba koupit i nejake stahovaci pasky bo neco takoveho kuli upevneni hadice na nej. je to myslim trivialni akce, ale je treba si dat na neco bacha? dikec Citovat
Zeier Odesláno 21. červen 2006 Autor Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: Zeier Ahojte kuci, poradte me prosim nekdo, kde se nachazi u dvěstěšestky 1.4i palivovy filtr a taky jestli je potreba koupit i nejake stahovaci pasky bo neco takoveho kuli upevneni hadice na nej. je to myslim trivialni akce, ale je treba si dat na neco bacha? dikec a ted muj filtr pls... Citovat
kmil Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 PLS nasel jsi ten filtr?Taky ho nejak u sve 206 nemohu najít. Citovat
orgacek Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 U 306-ky je vzadu zespodu auta pod pravym zadnim kolem u nadrze nacvakly,ale u 206 nevim Citovat
kmil Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 komisar: nezkusil bys mrknout na můj model?Vše mám v popisce. Citovat
kmil Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 komisar: mrkni prosim sem: dal jsem tam fotky okoli nadrze.Prvni typ urcite nemam,proze z cerpadla me vede jenom jedna trubicka. Citovat
kmil Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 Tím myslíš,že se filtruje to co cepuju do nádrže a ne to co jde z nádrže do motoru? Citovat
kmil Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 To je jen sponka na hadic ta bila.Velikostne to to stejne velky jak ta druhá trubička.Je to jen tak divne vyfoceny.A na Elitu co jsi poslal odkaz,tak to je peknej macek,ten by se tam nevesel na tohle misto: vnejsi prumer [mm] 61,5 mm Celková délka (mm) 137 mm Citovat
kmil Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 tak dle ELITu,kde mluvil prodejcel po telefonu s technikama nějakýma,tak prý model KFW palivový filtr nemá.Tak to by mě teda zajímalo,co to tam filtruje. Citovat
kmil Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Tak su z toho jelen,ten mě psali z Peugeotu (RMServis),kam jsem jim poslal VIN,že moje vozidlo filtr má. Z Famka mě taky psali,že ho mám,ale v tom Elitu tvrdí viz víše jak jsem psal(a to mě říkal,že mluvil z technikama z Peugeota).Tak v tom mám úplnej guláž. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.