Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte kuci, poradte me prosim nekdo, kde se nachazi u dvěstěšestky 1.4i palivovy filtr a taky jestli je potreba koupit i nejake stahovaci pasky bo neco takoveho kuli upevneni hadice na nej.:myslim

je to myslim trivialni akce, ale je treba si dat na neco bacha?

dikec

Odesláno
Původně zaslal: Zeier

Ahojte kuci, poradte me prosim nekdo, kde se nachazi u dvěstěšestky 1.4i palivovy filtr a taky jestli je potreba koupit i nejake stahovaci pasky bo neco takoveho kuli upevneni hadice na nej.:myslim

je to myslim trivialni akce, ale je treba si dat na neco bacha?

dikec

a ted muj filtr pls... :aut

• O 9 měsíců později...
Odesláno

To je jen sponka na hadic ta bila.Velikostne to to stejne velky jak ta druhá trubička.Je to jen tak divne vyfoceny.A na Elitu co jsi poslal odkaz,tak to je peknej macek,ten by se tam nevesel na tohle misto: vnejsi prumer [mm] 61,5 mm Celková délka (mm) 137 mm

Odesláno

tak dle ELITu,kde mluvil prodejcel po telefonu s technikama nějakýma,tak prý model KFW palivový filtr nemá.Tak to by mě teda zajímalo,co to tam filtruje.

Odesláno

Tak su z toho jelen,ten mě psali z Peugeotu (RMServis),kam jsem jim poslal VIN,že moje vozidlo filtr má.

Z Famka mě taky psali,že ho mám,ale v tom Elitu tvrdí viz víše jak jsem psal(a to mě říkal,že mluvil z technikama z Peugeota).Tak v tom mám úplnej guláž.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...